Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ... ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να βρίσκεται κύκλωμα επίορκων υπαλλήλων του δήμου Παπάγου - Χολαργού πίσω από τον εμπρησμό της υπηρεσίας Αλλοδ...

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να βρίσκεται κύκλωμα επίορκων υπαλλήλων του δήμου Παπάγου - Χολαργού πίσω από τον εμπρησμό της υπηρεσίας Αλλοδαπών, η οποία στεγάζεται στο πρώην δημαρχείο Παπάγου, στην οδό Αναπαύσεως 90, όπως δημοσιεύει σήμερα η «Καθημερινή».

Η έκθεση αυτοψίας που συνέταξε η Πυροσβεστική Υπηρεσία αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι οι δράστες μπήκαν στο εσωτερικό του κτιρίου της οδού Αναπαύσεως, χρησιμοποιώντας κλειδί ή αντικλείδι.

Το στοιχείο ενισχύει τις υπόνοιες ότι στην υπόθεση έχουν ανάμειξη υπάλληλοι του δήμου.

Διαφορετικά είναι πάντως τα ευρήματα που προέκυψαν από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με στοιχεία που φέρονται να έχουν συγκεντρώσει αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παπάγου, οι δράστες μπήκαν στα γραφεία σπάζοντας το τζάμι του φωταγωγού που βρίσκεται πάνω από την πόρτα εισόδου.

Οι δράστες περιέλουσαν τον χώρο με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το αρχείο της Υπηρεσίας Αλλοδαπών του δήμου.

Σύμφωνα με πρόχειρη εκτίμηση της Πυροσβεστικής, το ύψος των ζημιών ανέρχεται στις 10.000 ευρώ.

Οι συμπτώσεις και οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ. Μία εβδομάδα πριν από την εμπρηστική επίθεση είχε σημειωθεί διάρρηξη στις εγκαταστάσεις του δημαρχείου Χολαργού - Παπάγου, στην οδό Περικλέους.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η εφημερίδα, οι δράστες αφαίρεσαν από γραφείο τον σκληρό δίσκο ηλεκτρονικού υπολογιστή και διέφυγαν.
Καλά πληροφορημένη πηγή αποκάλυψε χθες ότι ο συγκεκριμένος σκληρός δίσκος περιείχε αποθηκευμένα αρχεία που αφορούσαν άδειες παραμονής αλλοδαπών.

Οχι τυχαία, μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, η δημοτική αρχή αντικατέστησε κλειδαριές στο κτίριο του δημαρχείου.

Διευκρινίζεται ότι στους δήμους κατατίθενται τα δικαιολογητικά για την έκδοση αδειών παραμονής σε υπηκόους «τρίτων» χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.