Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ: ''ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΝΑ ΘΥΡΟΚΟΛΛΕΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ..''

Αιχμές κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας για την απόφασή του να βάλει την υπογραφή του στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για το κλείσιμ...


Αιχμές κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας για την απόφασή του να βάλει την υπογραφή του στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για το κλείσιμο της ΕΡΤ άφησε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντηση του με τον Κάρολο Παπούλια.

Απευθυνόμενος στον κ. Παπούλια, ο Αλ. Τσίπρας είπε:

«Σήμερα δυστυχώς έχουμε πλήγμα για την δημοκρατία, την ελευθερία του λόγου και την κοινωνική συνοχή αλλά και για τους θεσμούς. Γιατί είναι πλήγμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας, το να νομίζουν κάποιοι ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι κλητήρας για να θυροκολλεί απολύσεις εργαζομένων. Είναι υποβάθμιση του θεσμού. Το τελευταίο που μας έχει μείνει σ’ αυτό τον τόπο είναι οι θεσμοί και η δημοκρατία».

«Και η δική μου πίστη, είναι ότι πρέπει να υπάρχει δημόσια τηλεόραση και δεν πιστεύω ότι η ενημέρωση του λαού μπορεί να γίνεται μόνο από τα ιδιωτικά κανάλια. Από την άλλη μεριά, οι δυνατότητες οι δικές μου παρέμβασης, είναι περιορισμένες από το Σύνταγμα. Δεν μπορώ να αναπέμψω μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, διότι δεν μου δίνει ευκαιρία το Σύνταγμα», απάντησε ο κ. Παπούλιας.

«Οφείλουμε ν' ανοίγουμε δρόμους, απάντησες με νόημα ο κ. Τσίπρας.

Βγαίνοντας από την συνάντησή του με τον κ. Παπούλια ο κ. Τσίπρας ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν θα καταθέσει πρόταση μομφής και εκείνος απάντησε: «Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα, αλλά αυτή την κυβέρνηση θα την ρίξει ο λαός και όχι οι μαριονέτες τους».


newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.