Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ... ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2600 ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 3500;;;

Απίστευτο κι' όμως πέρα ως πέρα πραγματικό. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr, χθες διακόπηκαν 3500 συνδέσεις κινητ...

Απίστευτο κι' όμως πέρα ως πέρα πραγματικό. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr, χθες διακόπηκαν 3500 συνδέσεις κινητών τηλεφώνων, που είχε συνάψει η ΕΡΤ με εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Να σημειωθεί ότι το σύνολο του προσωπικού δεν ξεπερνάει τα 3500 άτομα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι διέθεταν κινητό τηλέφωνο, ακόμη και οι πόρτες... της Αγίας Παρασκευής. Είναι προφανές, ότι αυτό το καθεστώς, δεν μπορεί να συντηρηθεί σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται από σοβαρά προβλήματα.

1 σχόλιο

  1. Δεν τον παρακολούθησα τον ξαφνικό θάνατο της ΕΡΤ γιατί είχα 24ωρη υπηρεσία, δουλειά και καπάκι νυχτερινή εκπαίδευση. Νυχτερινό 4ήμερο. Έμαθα από φίλους τα νέα. Λυπάμαι μόνο τους χαμηλόμισθους ανθρώπους. Κάποιοι δημοσιογράφοι λένε ότι σχολίασαν την κατάσταση βγάζοντας άπλυτα στη φόρα. Όπως ο Κεδίκογλου που διόρισε 23 άτομα πριν ένα χρόνο και άλλα σχόλια. Τώρα τα βγάζεται στη φόρα; Τώρα είναι αργά. Αλλά να μην ξεχνάμε ότι και εσείς με τον ίδιο τρόπο σας είχαν προσλάβει. Δίχως εξετάσεις κλπ. Και εσείς είχατε συμβάλει στην καταστροφή του κράτους κάποτε. Ενώ γνωρίζατε ονόματα και καταστάσεις ποτέ δεν μιλήσατε. Ποτέ δεν κατηγορήσατε πολιτικό. Τα παίρνατε και εσείς κάτω από το τραπέζι. Μην παραπονιέστε λοιπόν οι μεγαλοκαρχαρίες της κρατικής τηλεόρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.