Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΤΡΙΧΑ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΝΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΣΕΙΕΤΑΙ... ΠΑ - ΠΑ - ΔΟΠΟΥΛΟΣ... ΠΑ - ΠΑ - ΔΟΠΟΥΛΟΣ...!!!

ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ... ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 1999 ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ Ο ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘ...

ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ...


ΣΤΙΣ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 1999 ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ Ο ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ... ΧΙΛΙΑΔΕΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΣΤΟ Α' ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΝ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

12 σχόλια

  1. ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
    ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήμουν εκεί. Πράγματι εκείνη τη μέρα αποχαιρετίσαμε ένα μεγάλο στρατιώτη, έναν Έλληνα, έναν ιδεολόγο, ένα αρχηγό. Λυπάμαι που σήμερα το αδελφάτο που κρατάει τα κλειδιά από τα άρματα και παρόλο που οι συνθήκες είναι χειρότερες σε σχέση με το 1967, ψωλάρουν όσο δεν πάει. Για μένα να ξηλώσουν οι περισσότεροι τα εθνόσημα. Ο τολμών νικά και ο παρακαλών τσιμπά από τα τρία το μακρύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α.Θ.Α.Ν.Α.Τ.Ο.Σ

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΗ Η ΑΓΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΦΩΝΑΞΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟς ΛΑΟΣ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΧΕΤΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!!! ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ...ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ??? ΑΘΑΝΑΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. MPOREI KAPIOS NA MOY PEI SE PIO SHMEIO TOY A` NEKROTAFEIOY EINAI O TAFOS TOY MEGALOY AYTOY ELLHNA ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν πέθαινε σήμερα, το προσκύνημά του θα διαρκούσε τουλάχιστον 5 ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αθάνατος στην καρδιά και στο μυαλό μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα ωραιότερα παιδικά χρόνια, αγνά, ασφαλή και ξέγνοιαστα.Κάθε γειτονιά είχε το Αστυνομικό της Τμήμα. Έφτιαξαν αυτοί οι άνθρωποι (ας μη ξεχνάμε και τον σεβαστό στρατηγό Στυλιανό Παττακό) όλη την ΕΛΛΑΔΑ μας.
    Δρόμοι, φώτα παντού, νερά, τηλέφωνα.Όλα για τη χώρα και πεθαίνουν στην ψάθα, χωρίς ούτε καν σύνταξη. Και είναι έξω οι προδότες. Νοιώθω μίσος και αδικία.
    ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργη παπαδόπουλε εισαι αθανατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τσιωπος λαζαρος του λαμπρου3 Ιουλίου 2013 στις 1:46 μ.μ.

    ουτε 4.000 δεν ειχε το 1999 στην κηδεια του,το 1968 με δικτακτορια παπαδοπουλου ο γιωργος παπανδρεου ειχε 40.000,ενω ο ανδρεας το 1996 πανο απο 100.000,πατηστε και κανα google να δειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λάζαρε μη συγκρίνεις ανθρώπους με ανθρωπάκια. Όλοι ξέρουμε τί ρόλο έπαιξε η οικογένεια Παπανδρέου. Ποίοι τους έστειλαν και με τί σκοπό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.