Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"METAKOMIΖΕΙ" ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ! ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;;

Συμφώνησε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός με την πρόταση, που κατέθεσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, για τη μεταβίβαση ...

Συμφώνησε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός με την πρόταση, που κατέθεσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, για τη μεταβίβαση αρμοδιότητας διαχείρισης του Πεδίου του Άρεως από την Περιφέρεια Αττικής στον δήμο Αθηναίων.

Ο κ. Καμίνης προχώρησε στη σχετική πρόταση κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Αναπτυξιακό Συνέδριο, που διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής, με θέμα την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020.

«Η περιφέρεια Αττικής τάσσεται υπέρ της πρότασης του δημάρχου Αθηναίων. Άλλωστε αποτελεί κοινή πρακτική σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες τη διαχείριση των χώρων πρασίνου και των μεγάλων πάρκων να την έχουν οι δήμοι. Καλούμε την κεντρική διοίκηση να αναλάβει πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση, ωστόσο η μεταβίβαση της αρμοδιότητας θα πρέπει να συνεπάγεται και με την αντίστοιχη μεταβίβαση πόρων για την κάλυψη του κόστους συντήρησης και λειτουργίας του πάρκου» δήλωσε σχετικά ο κ. Σγουρός.  

Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.