Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΚΡΟΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ... ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΟ...

Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο τα ξημερώματα στρατιώτης από τη Λετύμπου της Πάφου, μετά από δυστύχημα. Το αυτοκίνητο στο οποίο...

Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο τα ξημερώματα στρατιώτης από τη Λετύμπου της Πάφου, μετά από δυστύχημα.

Το αυτοκίνητο στο οποίο ήταν συνοδηγός ο άτυχος εθνοφρουρός, ανατράπηκε υπό συνθήκες που διερευνά η Αστυνομία στον δρόμο Καλλέπειας-Πολεμίου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του συνοδηγού και τον ελεφρύτερο τραυματισμό του επίσης εθνοφρουρού οδηγού του οχήματος.

Το δυστύχημα συνέβη στον δρόμο Λετύμπου-Πολεμίου, λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα, όταν υπό συνθήκες που διερευνά η Τροχαία αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο στρατιώτες ανατράπηκε.

Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 18χρονος Δημήτρης Αντρέου από την Πάφο, με συνοδηγό τον επίσης 18χρονο στρατιώτη Αντρέα Αρέστη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο των δύο νέων παρεξέκλινε αρχικά της πορείας του προς τα αριστερά, στη συνέχεια προς τα δεξιά και αφού προσέκρουσε στην όχθη του δρόμου ανατράπηκε στο οδόστρωμα.

Ο Αρέστη, ο οποίος δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, τραυματίσθηκε θανάσιμα και στο Νοσοκομείο Πάφου όπου μεταφέρθηκαν οι δύο νέοι διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο οδηγός του οχήματος, που έφερε τη ζώνη ασφαλείας, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Πάφου με την κατάσταση του να είναι εκτός κινδύνου.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά τα αίτια του νέου τραγικού συμβάντος στην άσφαλτο.

philenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.