Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ», Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ Η… ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ

Γράφει ο Αντίοχος Τις τελευταίες ημέρες, από τότε που έγινε γνωστή η πρόθεση της κατοχικής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας να φέρει πρ...


Γράφει ο Αντίοχος

Τις τελευταίες ημέρες, από τότε που έγινε γνωστή η πρόθεση της κατοχικής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας να φέρει προς ψήφιση στη βουλή τον «Νόμο του Αίσχους», γίνεται ένας άτυπος διαγωνισμός μεταξύ των πολιτικάντηδων του… συνταγματικού τόξου, για το ποιος θα φέρει πιο γρήγορα το νόμο και στο όνομα ποιού θα επιβληθεί αυτός.

Τις προηγούμενες ημέρες, λοιπόν, ο… leader of SYRIZA, mister Alexis Tsipras, κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, με την οποία ζητούσε εξηγήσεις για την προσωρινή απόσυρση του νομοσχεδίου (η ερώτηση συζητήθηκε κατά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Παρασκευής). Όταν το σχετικό νομοσχέδιο κατατέθηκε τη νύχτα της Τετάρτης, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε πανηγυρική ανακοίνωση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αιτία της επανεμφάνισής του ήταν η ερώτηση Tsipra:

«Να θυμίσουμε ότι το νομοσχέδιο αυτό είχε… εξαφανιστεί ως διά μαγείας λίγο μετά την κατάθεσή του, προκαλώντας την αντίδραση του υπ. Δικαιοσύνης και ρωγμές στην τρικομματική κυβέρνηση. Σχετική ερώτηση είχε καταθέσει ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Αλ. Τσίπρας.».

Από την άλλη μεριά, βγαίνει ο προσωρινός αρχηγός του κόμματος των κλεφτών και των απατεώνων και διαβεβαιώνει τους Έλληνες (που ο ίδιος και η παρέα του εξαθλίωσαν…) πως γίνονται κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο νομοσχέδιο (που επαίρεται ότι έχει κορμό την πρόταση του ΠΑΣΟΚ) και με κάθε ευκαιρία (τις προβοκάτσιες που επί καθημερινής βάσεως πλέον στήνει το σύστημα κατά της Χρυσής Αυγής) ζητά επιμόνως να ψηφιστεί άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις. Η δε ΡΗΜΑΔ, που από την πρώτη στιγμή υπερηφανευόταν πως αυτή πρωτοστάτησε στον «Νόμο του Αίσχους» («Την ώρα που οι νεοναζιστές της Χρυσής Αυγής κατηγορούν την κυβέρνηση ότι με πρωτοστατούσα τη ΔΗΜΑΡ προωθεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, επειδή θεωρούν ότι τους αφορά-και δικαίως…»), επίσης ζητά επιμόνως την άρον-άρον ψήφιση του τερατουργήματος

Βλέπουμε, ότι όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, διεκδικούν την… πατρότητα και την αποκλειστικότητα του «Νόμου του Αίσχους». Ο καθένας έχει τους λόγους του:

1ον) Ο φον Αντωνάκης, κατ’ αρχάς, δε θέλει να πάει με… άδεια χέρια στο Παγκόσμιο Σιωνιστικό Συνέδριο, στο οποίο είναι καλεσμένος (θα γίνει τον Ιούνιο). Ξέρει πως αν δε μπορέσει να σταματήσει την Χρυσή Αυγή ή τουλάχιστον αν δεν κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια για να το καταφέρει (δε θα το καταφέρει και το ξέρει, αλλά έτσι κερδίζει χρόνο), οι εντολοδότες του θα τον θεωρήσουν… άχρηστο και θα τον στείλουν για μόνιμη… αγρανάπαυση.

2ον) Ο Alex, το αμερικανάκι του ΣΥΡΙΖΑ, το’ χει πιάσει το νόημα και λέει και κάνει ότι ευχαριστεί τα «μεγάλα αφεντικά», για να τα καλοπιάσει και να του δώσουν την πρωθυπουργία για να… παίζει.

3ον) Οι Μπέννυ και Κουρέλης, έχοντας υπόψη τους τις περιπτώσεις συγκυβερνήσεων σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, όπου δεν είναι απαραίτητο πρωθυπουργός να είναι ο αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος, αλλά πολλές φορές και οι τελευταίοι έσονται πρώτοι, κάνουν τούμπες μπροστά στον παγκόσμιο αφέντη για να φάνε τον φον Αντωνάκη και να γίνουν… χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη.

Όλα, λοιπόν, γίνονται για την πρωθυπουργική καρέκλα! Μόνο που λογαριάζουν χωρίς τον… ξενοδόχο, τον ελληνικό λαό, που πολύ θα ήθελε να τους δει όλους αυτούς –και όχι μόνον αυτούς- καθισμένους σε μια άλλη καρέκλα. Στην ηλεκτρική καρέκλα!

ethnikismos.net

-------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.