Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΟΥΖΟΜΕΖΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ... ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ!

Στη Χαλκίδα βρέθηκε την Κυριακή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος όπου συναντήθηκε με φορείς και επιχειρηματίες της περιοχής. Μετ...

Στη Χαλκίδα βρέθηκε την Κυριακή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος όπου συναντήθηκε με φορείς και επιχειρηματίες της περιοχής.

Μετά τις συναντήσεις, νεολαίοι του κόμματος πρότειναν στον κ. Βενιζέλο να του κάνουν το τραπέζι σε ένα από τα παραθαλάσσια ταβερνάκια.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση των νεολαίων και κάθισε μαζί τους στην ταβέρνα.

Το γεύμα περιελάμβανε σαλάτα χωριάτικη, καλαμαράκια, γαρίδες σαγανάκι, πατάτες, χύμα κρασί και φυσικά ουζάκι για ορισμένους.

Φυσικά η κουβέντα επικεντρώθηκε στα πολιτικά, με τον Ευ. Βενιζέλο να ακούει με ενδιαφέρον τις ανησυχίες και τα προβλήματα των νέων.

www.newsbomb.gr

3 σχόλια

  1. Εκεινο που δεν μας ειπατε, ειναι το ποιος θα πληρωσει τον λογαριασμο.Που θα ειναι βεβαια κ φουσκωμενος με τοσα που χλαπακιασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτά τα παιδιά είναι η ντροπή του έθνους,ας μου εξηγήσει κάποιος σε τι ευελπιστούν και γλύφουν αυτό το σιχαμερο κήτος και το αποκομα της διαφθορας του τόπου ,δεν ντρεποντε να τους βλέπει ο κόσμος δίπλα σε αυτό το πράγμα ? δεν ντρεποντε να λένε ότι ανήκουν στην νεολαία του πασοκ ? πλέον είναι πιο αποδεκτό στον κόσμο να είσαι ανώμαλος πάρα στέλεχος του βρομο-πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. auto einai gourouni re..pamfago ola ta trwei...den exase tin euxeria ekatse na peridromiasei

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.