Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΣΚΟΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΝ "ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ"... Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ, ΤΗΝ ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΡΟΥΠΗ

O Νίκος Αργυρόπουλος, πρόεδρος του συλλόγου "ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974", καλεσμένος του Κώστα Χαρδαβέλα στην εκπομπή του "Αθέατ...

O Νίκος Αργυρόπουλος, πρόεδρος του συλλόγου "ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΥΠΡΟΥ 1974", καλεσμένος του Κώστα Χαρδαβέλα στην εκπομπή του "Αθέατος Κόσμος" στο ΖΟΟΜ, συγκρούεται με τον πρόεδρο του "ΔΡΑΧΜΗ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ", πρώην Υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και για πολλά χρόνια βουλευτή Θόδωρο Κατσανέβα!

Ο κ. Αργυρόπουλος κατηγορεί ευθέως ΟΛΟΥΣ τους πολιτικούς από το '74 και μετά για συγκάλυψη των εγκλημάτων της Χούντας όσον αφορά στο Κυπριακό, ενώ ο κ. Κατσανέβας ωρύεται ότι οι πολιτικοί … δεν έχουν καμία ευθύνη!!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο κ. Κατσανέβας αμφισβήτησε προκλητικά την κ. Μαίρη Κουρούπη, όταν αυτή κατήγγειλε την αδιαφορία που επέδειξε ο Ανδρέας Παπανδρέου κατά τη συνάντηση τους (παρουσία οκτώ ακόμα προσώπων, αλλά ΟΧΙ του Θ. Κατσανέβα) με θέμα τον αγνοούμενο ήρωα σύζυγό της αντισυνταγματάρχη Παύλο Κουρούπη.

Τέλος ο κ. Αργυρόπουλος επεσήμανε στην εκπομπή ότι η πολύκροτη υπόθεση των … υποτιθέμενων καταδρομέων Αλεξίου-Πατεράκη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την πραγματικότητα και είναι ψευδής!!!

 http://www.rafailhellas.com

2 σχόλια

  1. Από την μια ο Μινεϊκογαμπρός λέει στο "βίντεο" ότι δεν είναι μεγάλος στην ηλικία από την άλλη ότι "εφαγε" ξύλο από την "Χούντα". Ξεχνάει βέβαια ότι ο "χουντικός" Γκυζίκης όρκισε τον κουφό εθνάρχη τον Ιολυλιο του 74 (και από τότε "γιορτάζουν" όολοι οι πρασινοκοκκινομπλε ντενεκέδες ανελλειπώς κάθε χρόνο την "αποκατάσταση" της "δημοκρατίας" τους) και ότι ο σκατόψυχος Γκυζίκης "έχαιρε" προεδρικών τιμών μέχρι που ψόφησε. Ο δε "φάκελος" της Κύπρου για την μεγάλη προοδοσία ακόμα .... αγνοείται όπως γίνεται και με τους 1900 Ελλαδίτες και Κυπραίους αγνοούμενους θύματα των Μογγόλων και του "πολιτισμού" τους. Αγνοεί επιδεικτικά ακόμα ότι ο Μούσκος κάλεσε από το βήμα του ΟΗΕ στις 18/7/74 τους Τούρκους σαν "εγγυήτρια δύναμη" που ήσαν, να "επέμβουν" στην Κύπρο για να την γλιτώσουν από τα "νύχια" των Ελλήνων. Αντε ρε προδότες και ήγγικεν η ώρα για την κρεμάλα σας!!!!!!!!! Γειά σου κυρ Νίκο Αργυρόπουλε. Έτσι! χώστα στους προδότες για να καταλάβουν ότι τα εγκλήματα κατά της Πατρίδος ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!!!!!!! Ένας Έφεδρος Λοχίας του 1974.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.