Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΤΥΠΗΣΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΩΡΟΠΟ... ΠΡΟΣΗΧΘΗΣΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ...!!!

Στο Αστυνομικό Τμήμα οδηγήθηκαν δεκάδες μέλη της Χρυσής Αυγής, όταν επιχείρησαν να μοιράσουν εφημερίδες της παράταξης στον Ωρωπό. Όπως...


Στο Αστυνομικό Τμήμα οδηγήθηκαν δεκάδες μέλη της Χρυσής Αυγής, όταν επιχείρησαν να μοιράσουν εφημερίδες της παράταξης στον Ωρωπό.

Όπως επισημαίνεται σε άρθρο του eviazoom.blogspot.com, πολίτες κατήγγειλαν το γεγονός, με αποτέλεσμα να γίνουν προσαγωγές από την Αστυνομία.

Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή κατηγόρησε τους αστυνομικούς πως είναι η δεύτερη φορά που προσαγάγονται μέλη της στη συγκεκριμένη περιοχή μετά από πολιτική δράση, με τα όργανα της τάξης μάλιστα να επιδεικνύουν ιδιαίτερο ζήλο στην άσκηση των καθηκόντων τους.

eviazoom.blogspot.com

3 σχόλια

  1. ΚΑΚΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Πολίτες κατήγγειλαν το γεγονός" = εαμοβούλγαροι χαφιέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α πειτε πως γινετε αυτο , εχω καθε σκ κατι "παιδακια" που μοιραζουν ριζοσπαστη και οσο και να τους λεω οχι συνεχιζουν να χτυπανε 8 το πρωι και μου σπανε τα νερα , να τα στειλω καμια βολτα στο τμημα να δουν τι γλυκα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.