Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΟΛ: ΞΥΠΝΑΤΕ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ

Αυστηρό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, απευθύνει με ύφος υπερ-κυβέρνησης αυτής της χώρας, που δε σηκώνει καμία αντίρρηση, η ναυαρχίδα του ...


Αυστηρό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, απευθύνει με ύφος υπερ-κυβέρνησης αυτής της χώρας, που δε σηκώνει καμία αντίρρηση, η ναυαρχίδα του διαβόητου Συγκροτήματος Λαμπράκη (ΔΟΛ), εις ότι αφορά το μείζων πρόβλημα (για το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα…), αυτό της αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής.

Έτσι, το υπερκράτος του Συγκροτήματος βάζει χοντρό χέρι σε όλους, στα κόμματα, στους δικαστές, στον επικεφαλή της Εκκλησίας, στον Δένδια (Ce n’ est pas possible!), ακόμα και σε συναδέλφους του «νταβατζήδες», ότι εκτελούν… πλημμελώς το έργο που τους έχει ανατεθεί από τους παγκόσμιους εξουσιαστές (τοκογλύφους), το οποίο είναι η… εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής. Διατάσσει δε –με ύφος χιλίων καρδιναλίων- τους πάντες να… συνέλθουν και να αναλάβουν τις… ευθύνες τους. Ιδού η… ημερησία διαταγή του υπερκράτους:

«Ο εξευτελισμός του Κοινοβουλίου δεν ήταν παρά ένας κρίκος στην αλυσίδα των ναζιστικών προκλήσεων. Τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας είναι πλέον καθημερινά και, δυστυχώς, τα κόμματα του συνταγματικού τόξου δεν έχουν κατορθώσει να διαμορφώσουν κοινή γραμμή προάσπισης της δημοκρατίας. Αντίθετα, επιμένουν να αντιμετωπίζουν την απειλή στο πλαίσιο του συνήθους κομματικού ανταγωνισμού και σε κάποιες περιπτώσεις με αβάσταχτη ελαφρότητα, όπως συνέβη χθες με έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Οφείλουν να συνέλθουν άπαντες και να συναισθανθούν τον υπαρκτό κίνδυνο της εξάπλωσης ενός αντικοινοβουλευτικού πνεύματος στην κοινωνία – διότι αυτό είναι που επιδιώκουν οι ναζιστές, με στόχο να επαναλάβουν την πορεία του ινδάλματός τους προς την εξουσία! Ωστόσο η αναχαίτιση της ναζιστικής βίας δεν είναι υπόθεση μόνο των πολιτικών κομμάτων. Επαφίεται στη θεσμική αντίδραση ολόκληρης της Πολιτείας, η οποία ως τώρα εφαρμόζει υποτονικά τους νόμους. Είναι ώρα να αναλάβουν οι θεσμοί την αντιμετώπιση της παράνομης – ως εγκληματικής – δράσης των νοσταλγών του Χίτλερ. Η Βουλή δεν έχει εφαρμόσει ακόμη πλήρως τον Κανονισμό της για τους παραβάτες του. Η Δικαιοσύνη δεν συναισθάνεται τον κίνδυνο που εκπροσωπούν για την έννοια του Δικαίου κάποιοι που οδηγούνται ενώπιόν της. Στα Σώματα Ασφαλείας υπάρχουν νεοναζιστικές εστίες. Η Εκκλησία αποφεύγει να προειδοποιήσει το πλήρωμά της για την απειλή από τις νεοναζιστικές δοξασίες. Και κάποια ΜΜΕ εντελώς αστόχαστα εντάσσουν τις νεοναζιστικές αθλιότητες στο κυνήγι πελατείας! Επιτέλους, ως εδώ! Η συντεταγμένη Πολιτεία δεν μπορεί να ανέχεται τέτοιες καταστάσεις. Είναι η ώρα των θεσμών!».

(ΥΓ): Μετά από την ανάγνωση του παραπάνω κειμένου, ελπίζουμε να σας λύθηκε επιτέλους η απορία για το ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο!

ethnikismos.net

1 σχόλιο

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΛΟΜΠΥ ΣΥΣΚΕΥΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ Χ.Α , ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΜΠΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΑΚΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΧΕΣΜΕΝΤΕΝ..........ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΣΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ Χ.Α ;;;;;ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΥΩ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΝΕΛ ΤΩΝ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ΄΄ ΜΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ,ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;;;;;;;ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ,ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.