Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΟΡΟΪΔΑ... ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ... ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ...!

Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα είναι το ''κύριο πιάτο'' στην αυριανή συνάντηση Σαμαρά Βενιζέλου Κουβέλη με το κλίμα να ε...


Το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα είναι το ''κύριο πιάτο'' στην αυριανή συνάντηση Σαμαρά Βενιζέλου Κουβέλη με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένο.

Με αιχμή της συζήτησης το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, συναντώνται -στο πλαίσιο των τακτικών επαφών τους- αύριο, Δευτέρα, στις 18:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων, που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Στο πλαίσιο των τακτικών επαφών τους για την πορεία του κυβερνητικού έργου, οι κύριοι Αντ. Σαμαράς, Ευ. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης, αναμένεται να συζητήσουν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και την εμπλοκή, που αυτό προκαλεί στην ομαλή συνεργασία των τριών αρχηγών.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χθεσινή ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος έκανε γνωστό πως θα φέρει το συγκεκριμένο θέμα στη συνάντηση της Δευτέρας, κάνοντας λόγο για «συνολική αξιολόγηση της λειτουργίας της κυβέρνησης και των προσώπων».


---------------------------------------------------

2 σχόλια

  1. όποτε κάθονται τα τρία αυτά καθίκια σε αυτό το τραπέζι πάντα σκέφτονται πώς θα στριμώξουν όλο και πιο πολλή τον λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν δεν τους πετάξετε έξω από την βουλή το συντομότερο θα ξυπνήσετε ένα πρωί και θα βρείτε τα σπίτια σας της γυναίκα σας και της κόρες σας πουλημένα στους μουσουλμάνους, ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.