Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΧΑΛΙΚΙΔΙΚΗ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ...!

Την παραγωγή ελαιόλαδου ενός 42χρονου στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής είχαν βάλει στο μάτι δυο διαρρήκτες και τη «σήκωσαν από την αποθήκη όπου τ...

Την παραγωγή ελαιόλαδου ενός 42χρονου στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής είχαν βάλει στο μάτι δυο διαρρήκτες και τη «σήκωσαν από την αποθήκη όπου τη φύλαγε.

Μαζί, όμως, έκλεψαν και δυο νταμιτζάνες τσίπουρο για να το γιορτάσουν.

Η κλοπή είχε γίνει την περασμένη Κυριακή, όταν ένας 41χρονος Αλβανός και ένας άγνωστος μέχρι τώρα συνεργός του παραβίασαν την είσοδο της αποθήκης, άρπαξαν δοχεία με συνολικά 662 λίτρα ελαιόλαδο και τις νταμιτζάνες με το τσίπουρο και τα φόρτωσαν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο του 41χρονου με το οποίο εξαφανίστηκαν.

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Νέων Μουδανιών που ταυτοποίησαν τον Αλβανό, ο οποίος δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

*** Έξι πλαστικές σακούλες γεμάτες με αθλητικά παπούτσια και ενδύματα πέταξαν στο έδαφος μόλις είδαν τους αστυνομικούς που τους πλησίαζαν δυο άνδρες και το έβαλαν στα πόδια. Ωστόσο, οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και συνέλαβαν έναν 38χρονο Έλληνα που ομολόγησε ότι τα είχαν κλέψει από το κομμωτήριο μιας 33χρονης στην Καρδίτσα το οποίο είχαν διαρρήξει νωρίτερα.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στη δικαιούχο και ο 38χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ ο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων συνεργός του αναζητείται.

*** Ένα ζευγάρι κυάλια και διάφορα εργαλεία που είχαν κλαπεί από την αποθήκη ενός 58χρονου πριν από ένα χρόνο στην πόλη των Γιαννιτσών στην Πέλλα, αναγνωρίστηκαν από τον ιδιοκτήτη τους και του αποδόθηκαν όταν ταυτοποιήθηκαν οι δυο Βούλγαροι δράστες ηλικίας 40 και 48 χρόνων.

Δεν έγινε, όμως, το ίδιο με ένα πλήθος κλοπιμαίων που κατασχέθηκε στην κατοχή τους και τώρα ερευνάται πόσες κλοπές διέπραξαν και πού. Λόγω έλλειψης του αυτοφώρου δεν συνελήφθησαν και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους εστάλη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

-------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.