Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ... ''ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ''...!

Πήρε το βάπτισμα του πυρός ο νέος γ.γ. του ΚΚΕ Το βάπτισμα του πυρός πήρε και επίσημα ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατά τη διάρκεια της σημερ...


Πήρε το βάπτισμα του πυρός ο νέος γ.γ. του ΚΚΕ

Το βάπτισμα του πυρός πήρε και επίσημα ο Δημήτρης Κουτσούμπας κατά τη διάρκεια της σημερινής ομιλίας του για τα 46 χρόνια από τη δικτατορία της 21ης Απριλίου. Τις εντυπώσεις έκλεψε το γαρύφαλλο που έδωσαν στον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, το διαχρονικό σύμβολο του κόμματος.

Ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι το κόμμα διδάσκεται από την πείρα για το τι σημαίνει «κόμμα ετοιμοπόλεμο και ικανό να δρα κάτω από όλες τις συνθήκες».

«Απομονώνουμε τους φυσικούς και πολιτικούς απογόνους της χούντας, τη ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, της οποίας η λατρεία για τη δικτατορία και το ναζισμό, επιβεβαιώνει ότι είναι ακραία φωνή του κεφαλαίου, ακραία φωνή του συστήματος και της πλουτοκρατίας, όπως άλλωστε ήταν και οι πολιτικοί της πρόγονοι της χούντας, αλλά και οι παλιότεροι ταγματασφαλίτες, οι συνεργάτες των Γερμανών και στη συνέχεια των Εγγλέζων και των Αμερικάνων» είπε ο κ. Κουτσούμπας. Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ συμπλήρωσε: «Φοβάται λέει ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ότι δεν θα τον αφήσουν να κατέβει στις εκλογές. Ποιος θα τους εμποδίσει; Αυτοί που τους θρέφουν; Που τους ανοίγουν το δρόμο για να ξερνούν το φασιστικό μίσος τους ενάντια στο λαό και τη νεολαία που αγωνίζεται;»

Ο κ. Κουτσούμπας επισήμανε ότι «αν πάρουν κάποια μέτρα για τη Χρυσή Αυγή θα το κάνουν μόνο ως άλλοθι για να επιτεθούν στο ΚΚΕ».

Αναφερόμενος στην μακρόχρονη περίοδο κοινοβουλευτικής δημοκρατίας από το 1974 ως σήμερα, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ είπε ότι «δεν μπορεί να κρύβει το χαρακτήρα και το περιεχόμενο της σημερινής εξουσίας, που είναι η δικτατορία των μονοπωλίων». «Σήμερα οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν ότι η αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία, έτσι όπως την γνωρίσαμε μεταπολιτευτικά έχει τελειώσει» είπε ο κ. Κουτσούμπας προσθέτοντας ότι « η αστική τάξη όλο και περισσότερο φαίνεται να μη συμβιβάζεται ακόμα και με την αστική δημοκρατία που η ίδια καθιέρωσε. Οι εξελίξεις στη χώρα μας προμηνύουν ότι η πλήρης στροφή στην αντίδραση μπορεί να αποκρυσταλλωθεί και σε νέα συνταγματική αναθεώρηση».

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ ανέφερε ότι και το 1974 το ΚΚΕ προειδοποίησε, χωρίς να εισακουστεί, για συμβιβασμό και αλλαγή σκυτάλης «μεταξύ της χούντας, του αστικού πολιτικού κόσμου και των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, κυρίως των ΗΠΑ για μετάβαση σε κοινοβουλευτική δημοκρατία».

«'Αλλωστε η συσσωρευμένη λαϊκή οργή από την 7χρονη δικτατορία, από την καταστολή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και κυρίως από το γεγονός ότι η χούντα άνοιξε την πόρτα στην τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο, είχαν εξαντλήσει τα όρια της χούντας και επέβαλλαν αυτή τη μετάβαση» πρόσθεσε.

Στην πρώτη του εμφάνιση ο Δημήτρης Κουτσούμπας έδειξε και τις διαθέσεις του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύοντας μία μεγάλη επίθεση προς το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

parapolitika.gr

4 σχόλια

  1. ANERGO LAMOGIO XORIS ENA ENSIMO STIN ZOH SOY POY AFOY ISOYNA KOYMOYNISTIS POS SPOYDASES EPI HOYNTAS??? TORA IRTHES NA SOSIS TIN ELLADA KAI TOYS ELLINES??ANTE GIA RE!!!! ANTONIS ELASSONA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν να λέμε ακούστηκε το ίδιο CD απο διαφορετικό μηχανημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΕΞΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oπως βλέπω σε λίγο καιρό φιλαράκια εσείς που θα βλέπετε τα βιντεάκια της Αλέκας θα την αναζητήσετε πολλές φορές και θα σας παίρνει ένα παράπανο που δεν θάχει ταίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.