Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΣΜΥΡΝΗ...

Ο Διοικητής της αεροπορικής διοίκησης του ΝΑΤΟ, αντιπτέραρχος Ralph Jodice, δήλωσε ότι η Διοίκηση του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη θα τελειώσει την α...


Ο Διοικητής της αεροπορικής διοίκησης του ΝΑΤΟ, αντιπτέραρχος Ralph Jodice, δήλωσε ότι η Διοίκηση του ΝΑΤΟ στη Σμύρνη θα τελειώσει την αποστολή της, την 1η Ιουνίου, όπως δημοσίευσε το πρακτορείο Anadolu.

Ο Αμερικανός αξιωματικός διευκρίνισε ότι μετά την τελετή απενεργοποίησης της, στις 22 Μαΐου, η Αεροπορική Διοίκηση του ΝΑΤΟ, θα κλείσει επίσημα.

Ο Jodice υπογράμμισε ότι θα πρέπει να γίνει κατανοητό γιατί το ΝΑΤΟ μειώνει τον αριθμό των κεντρικών γραφείων του και τόνισε: «Κάθε οργανισμός είναι αναγκαίο να προσαρμόζεται και να προβαίνει στις αναγκαίες προσαρμογές με βάση τις απαιτήσεις της εποχής, και αυτό πράττει και το ΝΑΤΟ. Ο κύριος λόγος για την απόφαση αυτή, είναι να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στις συνθήκες της εποχής».

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι η αλλαγή στη δομή θα αποφέρει, κατά συνέπεια, κάποιο οικονομικό όφελος, αλλά δεν σχετίζεται μόνο με την εξοικονόμηση του κόστους, αλλά, θα επιτρέψει στο ΝΑΤΟ να είναι πιο αποτελεσματικό και να αντιδρά πιο γρήγορα στην αντιμετώπιση κινδύνων και κρίσεων.

Ο Jodice είπε ότι στην πρώτη γραμμή της Συμμαχίας είναι το πνεύμα της ενότητας και της κοινής ευθύνης.

 «Η δύναμή μας προέρχεται από τη συναίνεση και των 28 κρατών-μελών και τα αποτελέσματα που προκύπτουν από τη συνεργασία τους, που είναι πιο ισχυρά από την πραγματική δύναμη, της επιμέρους ισχύος των κρατών – μελών».echedoros-a.gr

--------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.