Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ...;;; ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ... ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ...!!!

Μεταφέρουμε από το ελαφροδεξιό parapolitika.gr Περισσότερο από βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα του υπουργού Προστασίας το...


Μεταφέρουμε από το ελαφροδεξιό parapolitika.gr

Περισσότερο από βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, για τον Δήμο της Αθήνας. Στις μετρήσεις που έχουν γίνει για λογαριασμό του Μαξίμου, είναι ο μόνος μαζί με την Όλγα Κεφαλογιάννη, που δείχνει ότι διαθέτει όλα τα φόντα για να κερδίσει τον πρώτο Δήμο της χώρας.

Ο ίδιος αποφεύγει, κάθε συζήτηση επί του συγκεκριμένου θέματος, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι, που επιμένουν ότι δελεάζεται από την ιδέα να μετακομίσει από την κεντρική πολιτική σκηνή στην Αυτοδιοίκηση.

Εσχάτως, ένθερμος υποστηρικτής της υποψηφιότητας Δένδια για τον Δήμο της Αθήνας, είναι και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που έχει αρχίσει να συζητά με στενούς συνεργάτες του, το ενδεχόμενο καθόδου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο Δήμο. Το μεγάλο πλεονέκτημα της φημολογούμενης υποψηφιότητας Δένδιας, εστιάζεται στο γεγονός ότι συσπειρώνει την πλειοψηφία των κεντροδεξιών, ενώ δείχνει να διεμβολίζει και την εκλογική πελατεία της «Χρυσής Αυγής». Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα αλλά κυρίως νούμερα δημοσκοπήσεων εκφράζουν τη βεβαιότητά τους, ότι ο Δένδιας, είναι το μεγάλο φαβορί για την διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας.

2 σχόλια

  1. η ΑΘΗΝΆ είτε το θέλουν, είτε όχι, θα περάσει στα χέρια ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ... είναι καρατσεκαρισμένο...οι μάσκες όλων έπεσαν, ΟΛΟΙ είναι συνένοχοι στο έγκλημα... κατά του Ελληνικού ΛΆΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.