Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΑΤΕ ΚΟΥΤΣΑ ΚΟΥΤΣΑ... Ο ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!

Η προσπάθεια επίλυσης του Κουρδικού ζητήματος και η ενδεχόμενη απόσυρση των δυνάμεων του PKK από τη νοτιοανατολική Τουρκία φαίνεται πως οδη...


Η προσπάθεια επίλυσης του Κουρδικού ζητήματος και η ενδεχόμενη απόσυρση των δυνάμεων του PKK από τη νοτιοανατολική Τουρκία φαίνεται πως οδηγεί τη γειτονική χώρα σε αναδιάταξη των δυνάμεων.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Vatan, ο τουρκικός στρατός τις δυνάμεις του που είχε εγκαταστήσει στα σύνορα Τουρκίας-Ιρακ όπως και στην περιοχή Σίρνακ τiς μεταφέρει στις δυτικές επαρχίες. Ολόκληρες φάλαγγες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων μεταφέρουν στρατιώτες, τεθωρακισμένα οχήματα μάχης από τις επαρχίες της νοτιοανατολικής Τουρκίας με κατεύθυνση την κεντρική και δυτική Τουρκία.

Αυτές οι μονάδες είχαν μεταφερθεί ανατολικά το 2012 όταν είχαν ενταθεί οι μάχες με τους αντάρτες του PKK. H ίδια εφημερίδα αναφέρει πως την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει παρόμοια μεταφορά αρμάτων μάχης από την περιοχή Νουσάγμπιν.

 Το ενδεχόμενο ειρήνευσης της περιοχής της νοτιοανατολικής Τουρκίας και ο τερματισμός των μαχών ενδέχεται να οδηγήσει την γειτονική χώρα να ενδυναμώσει τις δυνάμεις της στις δυτικές επαρχίες. Ένα γεγονός που μας αφορά άμεσα. onalert.gr


--------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.