Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΦΗ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΡΟΠΟΛΗ...

Οσμή σκανδάλου στην Εισαγγελία Αργυροκάστρου Λίγες μέρες μετά την δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Παντελή Μαγκλάρα από Αλβανούς που προσπ...


Οσμή σκανδάλου στην Εισαγγελία Αργυροκάστρου

Λίγες μέρες μετά την δολοφονία του Βορειοηπειρώτη Παντελή Μαγκλάρα από Αλβανούς που προσπάθησαν να ληστέψουν το σπίτι του, βγαίνουν τώρα στο φως νέα στοιχεία. Συγκεκριμένα όπως τονίζεται από πηγές της Εισαγγελίας δεν έχει γίνει νεκροψία του θύματος, αν και το σώμα του είχε εμφανή σημάδια βίας και ως εκ τούτου η Εισαγγελία ζήτησε να γίνει η εκταφή του.

Για το λόγο αυτό, δεν μπορεί να διατυπώσει συγκεκριμένη κατηγορία κατά των δύο υπόπτων για τη δολοφονία του 78-χρόνου. Για το σοβαρό περιστατικό που συνέβη στο Βοδίνο της Άνω Δρόπολης συνελήφθησαν δυο ύποπτοι, ο Ardian Qopekaj, 25 ετών και ο Dashamir Kamo 43 ετών. Σύμφωνα με πηγές η εκταφή θα γίνει σήμερα.

Δεν έχει απαγγελθεί ακόμη κατηγορία κατά των δραστών

15 ημέρες μετά το μακάβριο γεγονός στο χωριό Βοδίνο όπου ο Παντελής Μαγκλάρας 78 ετών έχασε τη ζωή του και η σύζυγός του Ευανθία τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από πάλη με τους δυο ληστές, η Εισαγγελία δεν έχει απαγγείλει ακόμη κατηγορία κατά των φερόμενων ως δραστών. Για την εξέταση του θύματος ειδοποιήθηκαν εμπειρογνώμονες από τα Τίρανα, και μάλιστα το σώμα του δεν μετακινήθηκε για αρκετές ώρες, μέχρι την άφιξη τους. Αλλά αυτοί αρκέσθηκαν σε μια απλή εξέταση του και δεν προχώρησαν σε αυτοψία αν και ο 78 – χρόνος είχε εμφανή σημάδια βίας σε όλο το σώμα. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την οικογένεια του θύματος. Το αίτημα για την εκταφή του ελήφθη από την Εισαγγελία του Αργυροκάστρου, η οποία ζήτησε να γίνει η νεκροψία για να ρίξει φως στην αιτία θανάτου του ηλικιωμένου, προκειμένου να τεκμηριωθεί και η κατηγορία ενάντιων των δυο υπόπτων. Δεν έχει ακόμη καθοριστεί αν η νεκροψία θα γίνει στο νεκροταφείο ή το σώμα του 78 - χρόνου θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο του νοσοκομείου "Omer Nishani" στο Αργυρόκαστρο. Για την ιατροδικαστική γνωμάτευση αναμένεται να φθάσει από τα Τίρανα ομάδα ιατροδικαστών.

Δεύτερος θάνατος η εκταφή του

Για την οικογένεια και τους συγγενείς του άτυχου θύματος η εκταφή του είναι ένας δεύτερος θάνατος. Αλλά εξακολουθούν να ελπίζουν ότι αυτό το γεγονός θα αποσαφηνίσει τις αμφιβολίες που εκφράστηκαν σχετικά με τα αίτια του θανάτου του. Συγγενείς του λένε ότι το σώμα του βρέθηκε σε φρικτή κατάσταση. Είχε εμφανή σημάδια βίας στο κεφάλι και είχε παραμορφωθεί με πένσες και λοστό στο μέρος της κοιλιάς. Τα βασανιστήρια εναντίον του προκάλεσαν ανακοπή και τον άμεσο θάνατο του. Έτσι, σύμφωνα με την οικογένεια, ο άτυχος Παντελής Μαγκλάρας έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της συμπλοκής με τους ληστές. Για το λόγο αυτό ζήτησαν να δοθεί η μέγιστη ποινή για τους δύο κατηγορούμενους.

Το χρονικό της υπόθεσης

Στις πρώτες πρωινές ώρες της 13ης Απριλίου, δύο άνδρες μπήκαν στο σπίτι των δύο ηλικιωμένων για να κλέψουν. Ο ιδιοκτήτης Παντελής Μαγκλάρας άκουσε θόρυβο, σηκώθηκε για να δει τι γίνεται, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο ληστές, οι οποίοι χρησιμοποίησαν βία εναντίον του. Κατά συνέπεια, ο ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του. Η σύζυγός του, Ευανθία, όταν άκουσε θόρυβο, ανέβηκε αμέσως στον δεύτερο όροφο του διαμερίσματος, αλλά χτυπήθηκε με ένα σκληρό αντικείμενο στο κεφάλι από τους δύο ληστές, οι οποίοι στη συνέχεια την έδεσαν και τη φίμωσαν για να μη καλέσει βοήθεια. Δύο ημέρες μετά το περιστατικό, η αστυνομία συνέλαβε τους δράστες της ληστείας Ardian Qopekaj και Dashamir Kamo. aftonomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.