Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ''ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ'' ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ: ''ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!

Φυσικά και δεν θέλουν να γυρίσουν στις χώρες καταγωγής τους οι κακοποιοί. Εκεί, δεν υπάρχουν αριστερά κόμματα να τους υποστηρίζουν ανοικ...



Φυσικά και δεν θέλουν να γυρίσουν στις χώρες καταγωγής τους οι κακοποιοί. Εκεί, δεν υπάρχουν αριστερά κόμματα να τους υποστηρίζουν ανοικτά, ούτε ΜΚΟ να τους περιποιούνται.

Όταν στη Βουλή πάντως ρωτήθηκε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Καραγκούνης, γιατί δεν καταρτούνται συμφωνίες με χώρες, όπως η Αλβανία, για την αμοιβαία έκτιση ποινών των κακοποιών στις χώρες προέλευσης, απάντησε: "Υπάρχουν τέτοιες διμερείς συμβάσεις, αλλά σύμφωνα με το περιεχόμενο τους δεν μπορείς να επαναπροωθήσεις κανέναν χωρίς τη συναίνεση του κρατούμενου.

Και τόνισε πως οι άλλες χώρες αρνούνται να αλλάξουν τις συμφωνίες και υπάρχει και απροθυμία των κρατουμένων να φύγουν από την Ελλάδα. Επίσης, ο υφυπουργός είπε πως το θέμα είχε τεθεί και από τον Έλληνα ΥΠΕΞ στον Αλβανό ομόλογό του και στον Πρόεδρό της Αλβανίας, αλλά και οι δύο, αρνήθηκαν. Αποτέλεσμα: και τους έχουμε εδώ, με κίνδυνο να αποδράσουν και να σκοτώσουν και πάλι, όπως έγινε στα Ίσθμια, αλλά και τους ταΐζουμε, επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό.

aftonomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.