Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ... ΚΑΘΑΙΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ TWEETER... ΔΕΙΤΕ ΤΟ... ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ...!!!

«Από εδώ και στο εξής, ο κ. Τζήμερος εκφράζει μόνο τον εαυτό του». Με αυτό το σχόλιο σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα, στέλεχος της «Δημιο...



«Από εδώ και στο εξής, ο κ. Τζήμερος εκφράζει μόνο τον εαυτό του».

Με αυτό το σχόλιο σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα, στέλεχος της «Δημιουργίας Ξανά» ανακοίνωσε την απόφαση κορυφαίων μελών του κόμματος να καθαιρέσουν τον μέχρι πρότινος πρόεδρο Θάνο Τζήμερο και από τη θέση του Διευθυντή επικοινωνίας που κατείχε στον πολιτικό φορέα.

Αιτία, ήταν το προκλητικό σχόλιο στο Tweeter του Θάνου Τζήμερου για τους φοιτητές που πέθαναν στη Λάρισα από αναθυμιάσεις, καθώς δεν είχαν λεφτά να βάλουν πετρέλαιο θέρμανσης.

Ήδη στο νέο κόμμα γίνονται συζητήσεις ακόμα και για το ενδεχόμενο να υπάρξει οριστική διαγραφή του κ. Τζήμερου, λόγω και των αντιδράσεων. Στο απίστευτα προκλητικό σχόλιό του όμως ο Θάνος Τζήμερος βρήκε σύμφωνο και συμπαραστάτη τον βουλευτή τη ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος επίσης ... «συνέλεξε» την οργή των αναγνωστών.




newsbomb.gr

-----------------------

2 σχόλια

  1. Δίκαιο έχουν, δυστυχώς κάνανε καραμπινάτη μαλακία. Μην κάνετε τους χαζοπονόψυχους για συμπαράσταση στα θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υφυπουργός έκλεβε σε super market!


    http://www.dimiourgiaxana.gr/el/%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1/%CE%B1%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85/614-%CF%85%CF%86%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B2%CE%B5-%CF%83%CE%B5-super-market-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CE%B8-%CF%84%CE%B6%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%85

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.