Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

KAI KATI ΘΕΤΙΚΟ... ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΚΑΛΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ...

Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο φοιτητής από τα Χανιά ο οποίος μαζί με τέσσερις συμφοιτητές του βρισκόταν στο σπίτι της Λάρισας που μετατράπηκε σ...



Ξεπέρασε τον κίνδυνο ο φοιτητής από τα Χανιά ο οποίος μαζί με τέσσερις συμφοιτητές του βρισκόταν στο σπίτι της Λάρισας που μετατράπηκε σε τάφο για δύο νεαρά αγόρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr το οποίο επικοινώνησε με τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ο φοιτητής από τα Χανιά νοσηλεύεται διασωληνωμένος αλλά έχει διέφυγε τον κίνδυνο.

Ωστόσο, οι θεράποντες ιατροί αναφέρουν πως περιμένουν τις κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις για να δουν αν η ελλιπής οξυγόνωση των ιστών έχε προκαλέσει εγκεφαλικές βλάβες στον νεαρό.

Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται οι δύο άλλοι φοιτητές που βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι που έγινε τάφος για τους δύο συμφοιτητές τους στο Λάρισα.

«Φονικό κοκτέιλ» μονοξειδίου και αλκοόλ οδήγησε τους φοιτητές στο θάνατο

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τους δύο φοιτητές σκότωσε το μονοξείδιο του άνθρακα από την φωτιά, ενώ τα πρώτα ευρήματα καταδεικνύουν ότι οι φοιτητές είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Ωστόσο, συνολική εικόνα για τα αίτια του θανάτου θα υπάρχει μετά την ολοκλήρωση των τοξικολογικών εξετάσεων.

Η τραγωδία ανακαλύφθηκε όταν μία φίλη των άτυχων νεαρών πήγε να τους επισκεφθεί, αλλά εκείνοι δεν άνοιγαν την πόρτα και δεν απαντούσαν στα τηλέφωνα. Η νεαρή κοπέλα απευθύνθηκε στην σπιτονοικοκυρά των φοιτητών, και όταν άνοιξαν την πόρτα αντίκρισαν τους πέντε νεαρούς σε κωματώδη κατάσταση.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, δύο εκ των πέντε φοιτητών ήταν ήδη νεκροί, ενώ οι υπόλοιποι τρεις, διακομίστηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία της σπιτονοικοκυράς τους, η οποία μιλώντας στον ANT1 είχε ρωτήσει τους νεαρούς για το πετρέλαιο, αλλά εκείνοι της είχαν πει ότι δεν θέλουν. «Φέτος, τι θα γίνει παιδιά, θα πάρουμε πετρέλαιο, τα ρώτησα. Κανόνισε για σένα, εμείς δεν παίρνουμε, αν έχει πολύ κρύο θα δούμε, μου απάντησαν», ανέφερε χαρακτηριστικά η σπιτονοικοκυρά.

iefimerida.gr

-----------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.