Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝΕ ΤΟΝ GAY ΓΑΜΟ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ...!! ΖΗΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ... 1.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΚΡΟ...

Σοβαρές διαφωνίες αναφύονται μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ σχετικά με το μέγεθος της αποζημίωσης που η Ιερουσαλήμ έχει συμφωνήσει να καταβάλει...


Σοβαρές διαφωνίες αναφύονται μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ σχετικά με το μέγεθος της αποζημίωσης που η Ιερουσαλήμ έχει συμφωνήσει να καταβάλει στις οικογένειες των εννέα Τούρκων που σκοτώθηκαν στην επιδρομή των ειδικών δυνάμεων του ισραηλινού στρατού στο πλοίο «Μαβί Μαρμαρά» το Μάιο του 2010.

Η Άγκυρα απαιτεί να πληρωθεί για κάθε νεκρό από ένα εκατομμύριο δολάρια, ενώ το Ισραήλ είναι έτοιμο για αποζημίωση σε κάθε οικογένεια των θυμάτων από 100 χιλιάδες δολάρια.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης του Ισραήλ Τζίπι Λίβνι μεσολάβησε στις διαπραγματεύσεις για την αποζημίωση μεταξύ του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου και της ισραηλινής πλευράς.

Σε συνομιλίες που είχε με τον Νταβούτογλου τις τελευταίες ημέρες, οι δύο χώρες συμφώνησαν να συστήσουν μια κοινή επιτροπή για να συζητήσει το ποσό της αποζημίωσης που πρέπει να καταβληθεί.

Η τεχνική ομάδα που θα συζητήσει το θέμα – η ισραηλινή ομάδα με επικεφαλής τον Γιόσεφ Σιετσάνοβερ και της τουρκικής με τον υφυπουργό Εξωτερικών Φερίντουν Σινιρλίογλου- πρώην πρέσβης στο Ισραήλ- αναμένεται να ξεκινήσει τη συνάντηση αυτήν την εβδομάδα.

Η ιδέα του Ισραήλ για την αποζημίωση ήταν να κατατεθούν στο συγκεκριμένο ταμείο που έχει συσταθεί από την τουρκική κυβέρνηση, για τις οικογένειες των θυμάτων και όχι άμεσα προς κάθε οικογένεια.

Το ύψος της αποζημίωσης και η διαδικασία που θα ακολουθηθεί βρίσκονται σε εξέλιξη.echedoros-a.gr

------------------------------

3 σχόλια

  1. Τρεις όρους έχει θέσει ο Ερντογάν για την εξομάλυνση των σχέσεων με το Ισραήλ:

    α) Την συγγνώμη, την οποία πήρε.

    β) Αποζημιώσεις, τις οποίες διαπραγματεύεται

    γ) Λύση του αποκλεισμού της Γάζας, την οποία το Ισραήλ απέρριψε.

    Ποιος κοροϊδεύει ποιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΔΙΝΟΥΝ : απιστευτο αλλα αληθινο !!
    -απο την αρχαιοτητα μεχρισημερα ΜΟΝΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ)
    100.000 δολαρια το κεφαλι (!!!!!) και οι μπουνταλαδες θελουν 1.000.000 ??


    Παρτε τα λεφτα ρε ηλιθιομογγολοι και καντε τουμπεκι !!

    Οι Εβραιοι ΔΕΝ ειναι Ελληνες πολιτικοι να λενε ναι σε καθε μαλακια που ζητατε.

    Συη βραση κολαει το σιδερο , μην κανετε τους ζορικους γιατι θα παρουν αναποδες και θα σας δωσουν κανα 500ρικο το κεφαλι και αν...

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα μην καρφωνεσαι και συ δηθεν και καλα κατηγοτωντας ...........τους Τουρκαλαδες σαλιαριζεις για τους δολοφονους μικρων κοριτσιων στην Παλαιστινη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.