Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... ΕΝΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ... ΝΕΑΡΟΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ...!!!

- Εκατοντάδες πολίτες είναι έξω από το Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου και προσπαθούν να σπάσουν τις πόρτες - Νωρίτερα αγανακτισμένοι πέταξ...


- Εκατοντάδες πολίτες είναι έξω από το Προεδρικό Μέγαρο της Κύπρου και προσπαθούν να σπάσουν τις πόρτες
- Νωρίτερα αγανακτισμένοι πέταξαν μαλλιά προβάτου έξω από το Προεδρικό
- Νεαρός άντρας σκαρφάλωσε και κατέβασε τη σημαία στη γερμανική πρεσβεία
- Μπράβο φώναζαν οι πολίτες από κάτω

Εκατοντάδες αγανακτισμένοι πολίτες της Κύπρου βρίσκονται τώρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο! Εξαγριωμένοι χτυπούν και προσπαθούν να σπάσουν τις πόρτες και να "μπουκάρουν" μέσα λίγα λεπτά πριν την έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup προκειμένου να βρεθεί μία λύση που να μην επιβαρύνει πολύ τους μικροκαταθέτες.

Στο μεταξύ, ένας νεαρός άνδρας σκαρφάλωσε στο σιδερένιο φράχτη της γερμανικής πρεσβείας και κατέβασε τη γερμανική σημαία. Όπως θα δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε και παρουσιάζει αποκλειστικά το newsit.com.cy, o διαδηλωτής κατεβάζει τη σημαία! Ο κόσμος από κάτω χειροκροτεί, φωνάζει μπράβο και συνθήματα! Αστυνομικοί προσπαθούσαν να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο, χωρίς να προκληθεί διπλωματικό επεισόδιο (Διαβάστε τη σχετική είδηση στο newsit.com.cy).

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.