Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...!

Προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν να κλέψουν την προτομή του μητροπολίτη Τραπεζούντος Χρύσανθου από την πλατεία Ποντιακού Ελληνισμού στην Π...

Προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν να κλέψουν την προτομή του μητροπολίτη Τραπεζούντος Χρύσανθου από την πλατεία Ποντιακού Ελληνισμού στην Πάτρα οι άγνωστοι «κυνηγοί» χαλκού! Όπως διευκρίνισε ο δήμος μετά το θόρυβο που ξέσπασε, υπάλληλοι καθαριότητας τη βρήκαν «ξηλωμένη» αφού οι δράστες είχαν εγκαταλείψει την απόπειρα.

Οι άγνωστοι είχαν αποκολλήσει τις βίδες από τη βάση της προτομής αλλά, είτε γιατί δεν κατάφεραν να την βγάλουν τελείως από τη θέση της ή επειδή δεν μπορούσαν να την σηκώσουν λόγω του βάρους της ή ίσως επειδή περνούσε κόσμος και φοβήθηκαν, τελικά την άφησαν και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ευτυχώς, οι υπάλληλοι του δήμου Πατρέων ανακάλυψαν τα ίχνη της απόπειρας και, με το φόβο ότι οι δράστες μπορεί να επέστρεφαν για να ολοκληρώσουν την κλοπή, ειδοποίησαν συνεργείο της Αυτεπιστασίας του Δήμου που παρέλαβε την προτομή η οποία δόθηκε για εργασίες συντήρησης και θα επανατοποθετηθεί σε πιο στέρεα βάση σε λίγες εβδομάδες.

------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.