Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "ΣΤΟΧΟΥ"... Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΤΟΥ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... ΚΛΑΦΤΕ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ...!!!

Η Δούρου με τον Τσίπρα γιατί δεν είχαν κάνει παρέμβαση στον Ούγκο τον συγχωρεμένο πια; Η βενεζουέλα είναι από τις χώρες που ξεκάθαρα είχ...


Η Δούρου με τον Τσίπρα γιατί δεν είχαν κάνει παρέμβαση στον Ούγκο τον συγχωρεμένο πια; Η βενεζουέλα είναι από τις χώρες που ξεκάθαρα είχαν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία. Δηλαδή όχι απλά έχουν συνάψει διπλωματικές σχέσεις με κάποια χώρα με αυτό το όνομα όπως έχουν κάνει αρκετές χώρες, αλλά έχει αναγνωρίσει την κρατική οντότητα με το "συνταγματικό της όνομα"... Πάμε να δούμε την λίστα...

Τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, εκτός από τη Γαλλία:
Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (μέλος του NATO και των G8)
Ηνωμένο Βασίλειο (μέλος της ΕΕ, του NATO και των G8)
Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας
Ρωσσία (μέλος των G8)

Χώρες που αποτελούσαν μέρος της πρώην Γιουγκοσλαβίας:
Βοσνία-Ερζεγοβίνη
Κροατία (μέλος του NATO)
Κόσοβο
Μαυροβούνιο
Σερβία
Σλοβενία (μέλος της ΕΕ και του NATO)

Γειτονικές χώρες εκτός από την Ελλάδα και την Αλβανία:
Βουλγαρία (μέλος της ΕΕ και του NATO - αναγνωρίζει τη χώρα μεν, αλλά ούτε τη γλώσσα ούτε την εθνικότητα)

Αλγερία, Ανδόρα, Αργεντινή, Αυστρία (μέλος της ΕΕ), Αζερμπαϊτζάν, Μπαχρέιν, Μπανγκλαντές, Λευκορωσία, Μποτσουάνα, Βολιβία, Βραζιλία, Μπρουνέι, Μπουρούντι, Καμπότζη, Καναδάς (μέλος του NATO και των G8), Τσαντ, Χιλή, Κόστα Ρίκα, Κούβα, Δημοκρατία της Τσεχίας (μέλος της ΕΕ και του NATO), Τζιμπουτί, Ανατολικό Τιμόρ, Ελ Σαλβαδόρ, Εσθονία (μέλος της ΕΕ και του NATO), Φίτζι, Γουατεμάλα, Γουινέα, Αϊτή, Ονδούρα, Ουγγαρία (μέλος της ΕΕ και του NATO), Ινδία, Ινδονησία, Ιράν, Ιράκ, Ιρλανδία (μέλος της ΕΕ), Ισραήλ, Τζαμάϊκα, Καζακστάν, Κουβέιτ, Λάος, Λιθουανία (μέλος της ΕΕ και του NATO), Λουξεμβούργο (μέλος της ΕΕ και του NATO), Μαλαισία, Μαυρίκιος, Μολδαβία, Μογγολία, Μαρόκο, Μοζαμβίκη, Μονακό, Μυανμάρ (Μπούρμα), Ναμίμπια, Νεπάλ, Νικαράγουα, Νιγηρία, Βόρεια Κορέα, Νορβηγία (μελος του NATO), Ομάν, Πακιστάν, Παραγουάη, Φιλιππίνες, Πολωνία (μέλος της ΕΕ και του NATO), Κατάρ, Ρουμανία (μέλος της ΕΕ και του NATO), Ρουάντα, Σαουδική Αραβία, Σεϋχέλλες, Σιγκαπούρη, Σλοβακία (μέλος της ΕΕ και του NATO), Σρι Λάνκα, Σουδάν, Σουρινάμ, Σουαζιλάνδη, Σουηδία (μέλος της ΕΕ), Ελβετία, Συρία, Τανζανία, Τατζικιστάν, Ταϋλάνδη, Τουρκία (μέλος του NATO), Τουρκμενιστάν, Τουβαλού, Ουγκάντα, Ουκρανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουρουγουάη, Βενεζουέλα, Βιετνάμ, Ζιμπάμπουε.
99 το σύνολο.

Υπάρχουν βέβαια κι άλλες που το παίζουν ναι μεν αλλά, με αποτέλεσμα οι γυφτοσκοπιανοί να ανεβάζουν αυτόν τον αριθμό σε εκατοντριανταβάλε... Αλλά η Βενεζουέλα του Ούγκο Τσάβες είναι ξεκάθαρη...!


----------------------------

1 σχόλιο

  1. Η Κροατία που αφήσαμε να μπει στο ΝΑΤΟ;; Η Σερβία;; Η Ρωσία;; Δεν είναι υποχρεωμένη καμία χώρα να ξέρει τι είναι και τι όχι Μακεδονία όταν το Ελληνικό ΥΠΕΞ δεν κάνει τη δουλειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.