Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΗ ΑΙΤΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ... ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ...

Περίπου στις 09:40 χθες το πρωί ξέσπασε απο άγνωστη ακόμα αιτία φωτιά σε ένα λόφο στη περιοχή της Παστίδας δίπλα απο το στρατόπεδο και απ...


Περίπου στις 09:40 χθες το πρωί ξέσπασε απο άγνωστη ακόμα αιτία φωτιά σε ένα λόφο στη περιοχή της Παστίδας δίπλα απο το στρατόπεδο και απέναντι από την Mελισσοκομική.

Στο τόπο της πυρκαγιάς έσπευσαν άμεσα τρία υδροφόρα πυροσβεστικά οχήματα από την Ρόδο και ένα από το κλιμάκιο Απολλώνων.

Το έργο των πυροσβεστών ήταν αρκετά δύσκολο αφού η περιοχή ήταν θαμνώδης και δύσβατη. Δείχνοντας όμως υπερβολικό ζήλο κατάφεραν να φτάσουν στον πυρήνα της πυρκαγιάς και να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο.

Το if media.gr κατέγραψε την όλη προσπάθεια από τα πρώτα λεπτά και πραγματικά αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά αφού ήταν αρκετές στιγμές που έθεσαν σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή τους.

Χαρακτηριστική στιγμή ήταν όταν σε μια προσπάθεια που έκανε ο επιπυραγός να δώσει προέκταση στη κάνουλα γλύστρισε και σύρθηκε με την πλάτη περίπου 10 μετρά. Υπάρχουν όλα καταγεγραμμένα από το if media αλλά δεν έχει και τόσο ενδιαφέρον η δημοσίευση τους.

Περισσότερο ενδιαφέρον έχει να εστιάσουμε στο αν οι δυο πρόσφατες φωτιές ήταν τυχαία γεγονότα η όχι. Εύχομαι να ήταν διότι σε διαφορετική περίπτωση το μονό βέβαιο είναι ότι μας περιμένει ένα θερμό καλοκαίρι.

Συγχαρητήρια στους άντρες του Πυροσβεστικού Σώματος Ρόδου που επιχείρησαν χθες...

Τελικά κάηκαν περίπου 2 στρέμματα γης και η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 11:40.

Oι άνδρες της Πυροσβεστικής παρέμειναν για αρκετή ωρα στο σημείο για λόγους ασφαλείας.

Δείτε τι είπε αμέσως μετά ο επιπυραγός στο ifmedia.gr



-------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.