Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΩΠΑ...!!! ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΝ ΣΟΡΟΣ... ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ...!!!

Κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας αντιμετωπίζει ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος έπειτα από την καταγγελία της πρώην συντρόφου του Αντ...


Κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας αντιμετωπίζει ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος έπειτα από την καταγγελία της πρώην συντρόφου του Αντριάνα Φερέιρ.

Όπως μάλιστα τονίσει και η εφημερίδα New York Post, όπως υποστηρίζει η νεαρή ηθοποιός ο Σόρος της επιτέθηκε με ένα πορτατίφ, τη χαστούκισε και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει.

Η υπόθεση έχει πάει στη Δικαιοσύνη έπειτα από μήνυση της Φερέιρ, ενώ οι δικηγόροι του Σόρος διατυπώνουν την άποψη πως πίσω από το θέμα κρύβεται η αθέτηση της υπόσχεσης αγοράς ενός ακινήτου προς χάρη της 31χρονης (σήμερα).

Η πικάντικη λεπτομέρεια που διέρρευσαν οι νομικοί του κερδοσκόπου μάλιστα προκειμένου να ευτελίσουν τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς, είναι πως το διαμέρισμα αγοράστηκε απλά για την επόμενη φίλη... του Σόρος. newsbomb.gr

-----------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.