Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΕΣΙΣΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!!!

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ – ΠΗΡΕ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Επιστολή που απέστειλε καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης...



ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ – ΠΗΡΕ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιστολή που απέστειλε καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, φέρνει στην επικαιρότητα, περιστατικό βίας κατά καθηγητή μέσα στο ίδρυμα.

Ο καθηγητής ανόργανης χημείας ΑΠΘ Δημήτρης Κεσίσογλου καταγγέλλει ότι έχει πέσει θύμα βιαιοπραγίας και προπηλακισμών από φοιτητές της παράταξης, Ανεξάρτητη Αριστερή Παρέμβαση, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο, πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην επιστολή του προς τον κ. Τσίπρα ο κ. Κεσίσογλου τονίζει ότι ένας από τους φοιτητές συνδέεται άμεσα με τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς τον έχει δει να συνοδεύει σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας με τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσο Κουράκη.

«Ζητώ την πολιτική σας παρέμβαση προς τα μέλη της νεολαίας σας και σας παρακαλώ να βοηθήσετε να ασκήσω ελεύθερα τα ακαδημαϊκά μου καθήκοντα μιας και οι Προϊστάμενες αρχές Πρυτανεία και τμήμα Χημείας θεώρησαν ότι δεν πρέπει να ασχοληθούν με το θέμα» σημειώνει στην επιστολή προς τον κ. Τσίπρα ο κ. Κεσίσογλου.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:Ο Τσίπρας δεν απαντά στις καταγγελίες Κεσίσογλου για τραμπουκισμούς

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε ανακοίνωση, σχετικά με την καταγγελία του καθηγητή του ΑΠΘ κ. Δημήτρη Κεσίσογλου για τραμπουκισμούς εναντίον του από στελέχη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Τσίπρας, όχι μόνο δεν έχει καταδικάσει, αλλά δεν καταδέχεται καν να απαντήσει στην επιστολή του καθηγητή του ΑΠΘ Δημήτρη Κεσίσογλου, που καταγγέλλει τραμπουκισμούς εναντίον του από στελέχη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Η στάση του αυτή δείχνει ότι όχι μόνο συμφωνεί με αυτές τις πρακτικές, αλλά και τις υποθάλπει. Αναρωτιόμαστε, ποια είναι η διαφορά του εντέλει από αντίστοιχες ενέργειες της Χρυσής Αυγής;».

Ο κ. Κεσίσογλου στην επιστολή του πάντως αναφέρει τα ονόματα των φοιτητών που του δημιουργούν πρόβλημα, ξεκαθαρίζει, ωστόσο, ότι μέσω της δημοσιοποίησης του συμβάντος το μόνο που θέλει είναι να εξασφαλίσει δημοκρατικές συνθήκες στην άσκηση των καθηκόντων του. «Δεν θέλω να κινηθώ νομικά. Θεωρώ ότι αυτά τα παιδιά έχουν κάνει βίαιες πράξεις όμως δεν θέλω να στραφώ εναντίον τους δικαστικά. Δεν έχουν καταλάβει τι θα πει να σέβεσαι τον συνάνθρωπο σου. Θέλω να συμμορφωθούν στον σεβασμό της γνώμης των περισσότερων» δήλωσε στο thestival.gr o κ. Κεσίσογλου.



makeleio.gr


------------------------------

2 σχόλια

  1. giati esteile gramma ston Tsipra o ka8hghths etoutos ? gia na diamarturh8ei pou ton edeiran oi Surizaioi?
    GIATI DEN PHRE THLEFWNO TIN ASTUNOMIA OPWS GEINETE SE OLON TON POLITISMENO KOSMO?
    EDW SOUHDIA ENAS MA8HTHS ESPRWKSE ENAN KA8HGHTH,AMESWS EFTASE H ASTUNOMIA, MPHKE MESA STIN TAKSH TOU PANEPISTHMIOU PATHSE KATW TON MAGKA,KAI TON PHRE MAZEI THS....
    EDW GIATI DEN EXOUME ASULA PARANOMIAS?
    EINE DIKTATWRIA H SOUHDIA?
    POLI KALA NA PA8EI O KA8HGHTHS.....ALLH FORA NA PAIRNEI THLEFWNO THS ASTUNOMIA....
    G Amelethtos (Buzantinos) XRUSH AUGH SOUHDIAS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΤΗΣ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝΕ... ΣΙΓΑ Τ' ΑΥΓΑ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΨΩΡΟΝΟΥΔΟΥ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ... Χ@ΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ Η ΒΑΡΚΑ ΕΓΕΙΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.