Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΣΙΜΟ" ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΕΦΑΓΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ 40.000 € ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΛΑΤΣΙΟ...!

Ο "ναζιστικός χαιρετισμός" που έκανε μερίδα οπαδών της Λάτσιο στο παιχνίδι κόντρα στη Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ για τη φάση τ...


Ο "ναζιστικός χαιρετισμός" που έκανε μερίδα οπαδών της Λάτσιο στο παιχνίδι κόντρα στη Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, κόστισε, τελικά τον αποκλεισμό του Ολίμπικο για δύο αγώνες, καθώς και χρηματικό πρόστιμο 40 χιλ. ευρώ στην ομάδα της Ρώμης. Το νομικό τιμ του συλλόγου, καθώς και ο πρόεδρος, Κλαούντιο Λοτίτο, δεν κατάφεραν να μεταπείσουν τη δευτεροβάθμια επιτροπή της UEFA, η οποία επικύρωσε την πρωτοβάθμια απόφαση.

Μετά από την απόρριψη της έφεσης, ο Λοτίτο έκανε μια δήλωση, εμφανώς απογοητευμένος. «Δεν ελήφθησαν υπόψη οι εκθέσεις της Αστυνομίας, ούτε και το γεγονός πως εδώ και 10 χρόνια η διοίκηση της Λάτσιο παλεύει για να εξαλείψει τέτοια φαινόμενα. Περίμενα πως η UEFA θα έδειχνε κατανόηση. Θεωρώ την επικύρωση της απόφασης, άδικη», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Λάτσιο.

Μετά την απόρριψη της έφεσης, η Λάτσιο είναι υποχρεωμένη να αγωνιστεί κόντρα στη Στουτγάρδη χωρίς την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του Ολίμπικο, κάτι που θα επαναληφθεί και στον επόμενο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, αν οι Ιταλοί πάρουν την πρόκριση.

Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.