Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΩΣ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΜΑΣΩΝΟΙ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ... Ε ΤΟΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.

Από το Γραφείο Τύπου Με αφορμή δημοσίευμα που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και αναφέρει ότι στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Ηράκλειο ...



Από το Γραφείο Τύπου

Με αφορμή δημοσίευμα που έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και αναφέρει ότι στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Ηράκλειο Αττικής παρέλασαν εκτός προγράμματος μέλη τεκτονικής στοάς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο στον δήμο μας.

Εξάλλου ολόκληρη η παρέλαση για την 25η Μαρτίου έχει βιντεοσκοπηθεί και είναι αναρτημένη στο κανάλι του δήμου Ηρακλείου Αττικής στο youtube στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.youtube.com/iraklioatt.




Η είδηση ήταν η εξής:

Στο τέλος της παρέλασης, αφού είχαν περάσει τα μαθητικά τμήματα, οι σύλλογοι και οι οργανώσεις, έκαναν την εμφάνισή τους μέλη της Στοάς ΔΙΟΝΥΣΟΣ της Grande Oriente Universal Greece. Με επικεφαλής τον Α. Τσιπίδη, οι μασόνοι παρέλασαν με πλήρη Τεκτονική περιβολή. Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που στην χώρα μας Τεκτονική Δύναμη εμφανίζεται σε παρέλαση .

makeleio.gr


------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.