Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑ ΣΕΡΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ΜΕ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΟ 1453 ΣΤΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ...!!!

ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!! Με μεγάλη ικανοποίηση δέχτηκε το τουρκικό κοινό, το τέχνασ...


ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!

Με μεγάλη ικανοποίηση δέχτηκε το τουρκικό κοινό, το τέχνασμα του προπονητή της Γαλατά Σεράι, κ. Φατίχ Τερίμ, που φρόντισε με τους αριθμούς στις φανέλες των παικτών να σχηματίσει τον αριθμό 1453, έτος κατάληψης της Κωνσταντινούπολης.

Στα τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτέλεσε θέμα διασκέδασης το περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Τρίτης κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα της γερμανικής ομάδας Σάλκε με την αντίστοιχη τουρκική Γαλατάσεράι, όπως γράφει το τουρκικό haberler - tourkikanea.

Στο 70΄ του αγώνα, ο προπονητής -για τον οποίο είχε γίνει λόγος ότι ενδιαφέρονται ελληνικές ομάδες- προέβη σε αλλαγή ποδοσφαιριστών. Είχε φροντίσει όμως να τους δώσει τέτοιους αριθμούς στις φανέλες, ώστε αντικαθιστώντας τον παίκτη με τον αριθμό 14 (Σνάιντερ), με τον παίκτη με τον αριθμό 53 (Αμραμπάτ), να σχηματισθεί στην πινακίδα ο αριθμός 1453.

Στα τουρκικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κίνηση αυτή σχολιάστηκε ως ένα λεπτό μήνυμα του Φατίχ Τερίμ προς την Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Μακεδών

Πηγή:Voria

-----------------------------------

3 σχόλια

  1. τουρκοι μογγολοι θα πεθανετε ολοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο "Σωκος" τόν είχε ερωτευτεί. Αντε μήν θυμηθούμε τί έκανε ο πατέρας-Πέτρος τό '49...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. tha faei 1453 gamisia! aytos i gynekatou kai oi kores toy!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.