Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

NIKOΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: ''ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΟΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΡΑΣΑ, ΟΧΙ ΡΟΜΠΑ...!!!''

Η στάση και οι δηλώσεις του μητροπολίτη Αμβρόσιου στην κηδεία του Ντερτιλή χθες, προκάλεσε την έκρηξη του Νίκου Χατζηνικολάου. Με πρωιν...




Η στάση και οι δηλώσεις του μητροπολίτη Αμβρόσιου στην κηδεία του Ντερτιλή χθες, προκάλεσε την έκρηξη του Νίκου Χατζηνικολάου.

Με πρωινό του tweet o δημοσιογράφος και εκδότης προτείνει: «Κάποιος να πει στον Αμβρόσιο ότι αυτό που φοράει είναι ράσο και όχι...ρόμπα!Μήπως ο Αρχιεπίσκοπος». Οι χθεσινές δηλώσεις του Αμβρόσιου που συνέκρινε τον Ντερτιλή με τον Σωκράτη και τον Κολοκοτρώνη προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, στις οποίες προστίθεται και η φωνή του Νίκου Χατζηνικολάου.

iefimerida.gr

----------------------------

7 σχόλια

  1. Ἔ, ξέρει ὀ Χατζηνικολάου ἀπό ρόμπες!!!
    Τόσες φορές ἔγινε ρόμπα, μέ αὐτά πού λέει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΛΑΕΙ Ο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλάει ρε και το βδέλυγμα του καθεστώτος; Ήταν άχρηστος και τον ξέρασε το σύστημα και από εκεί που έβριζε του φορτηγατζήδες και έγλυφε τη Τρόικα, τώρα το παίζει και αριστερός ο ξεφτίλας. Είναι και κρυφοπούστης ο συγκεκριμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aκριβώς ρόμπα είναι και φοραεί αυτος , η χατζηλουλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά μωρή "βιολετέρα" και σου'φυγε το ρίμελ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΙΚΟ Χ'ΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΟΥ[ΕΝΙΚΟΣ],ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΙΑΛ ΕΦ ΕΜ,ΕΙΧΑΤΕ ΑΦΗΝΙΑΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΝΕΥΘΕΝΤΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ,ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΙΜΩΜΕΝΟΣ.ΑΠΛΟΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΣΟΥ,ΔΙΧΩΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ.ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΤΙΛΗ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ.ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ.ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ;ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΜΙΑ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΙΣΟΒΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ;4000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΟΙΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΠΗΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ Η ΜΟΝΟΝ Η ΑΜΦΙΕΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΕΟΚΟΠΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΣΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΚΙΛΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΨΗΛΩΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.