Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΛΕΒΙ!

Παιχνίδια για την επόμενη μέρα (όταν κι αν έρθει…) παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με μνημονιακά υπολείμματα του παρελθόντος, μέσω… Αμερικής! Μαθαίνου...


Παιχνίδια για την επόμενη μέρα (όταν κι αν έρθει…) παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, με μνημονιακά υπολείμματα του παρελθόντος, μέσω… Αμερικής!

Μαθαίνουμε, λοιπόν, πως την προηγούμενη εβδομάδα δύο σημαίνοντα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, οι Ι. Δραγασάκης και Ι. Μηλιός, επισκέφθηκαν στο γραφείο της την Λούκα Κατσέλη, σύζυγο του συνταξιούχου πολιτικού του ΠΑΣΟΚ Γεράσιμου Αρσένη, βασική εισηγήτρια του οικονομικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009 (με το περιβόητο «λεφτά υπάρχουν») και… πρωτομνημονιακή, καθώς ήταν μεταξύ αυτών που υπερψήφισαν το πρώτο Μνημόνιο. Σύμφωνα με το καθεστωτικό «Βήμα» (που διαθέτει καλές πληροφορίες εκ των έσω…), δεν συζητήθηκε το θέμα της συνεργασίας Κατσέλη- ΣΥΡΙΖΑ (η οποία θεωρείται υπαρκτή και δεδομένη και θα επισημοποιηθεί στην ώρα της), αλλά την συμμετοχή των στελεχών του συνονθυλεύματος σε μια διεθνή ημερίδα που διοργανώνει ο Αρσένης, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Λεβί:

«Το θέμα που συζητήθηκε (και που ούτως ή άλλως αναμένεται να σηματοδοτήσει την περαιτέρω προσέγγιση) ήταν η συμμετοχή των κκ. Δραγασάκη και Μηλιού σε μια εκδήλωση που ετοιμάζει η κυρία Κατσέλη στις αρχές Μαρτίου. Στις 8 και 9 του μηνός το InnerPost (Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη και τη Διακυβέρνηση), πρόεδρος του οποίου είναι ο κ. Γερ. Αρσένης, διοργανώνει διεθνή ημερίδα, σε συνεργασία με το Levy Institute (το οποίο δραστηριοποιήθηκε στην προετοιμασία της πρόσφατης επίσκεψης του κ. Τσίπρα στην Ουάσιγκτον), με βασικό θέμα συζήτησης την εναλλακτική πρόταση διεξόδου από την κρίση».

Προφανώς, μία από τις δεσμεύσεις που ανέλαβε ο Τσίπρας στην Αμέρικα, είναι και η προώθηση της πρωτομνημονιακής Κατσέλη, με την οποία έχουν κοινούς φίλους και πανίσχυρους προστάτες: το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ, που βρίσκεται πίσω από το Ινστιτούτο Λεβί!

ethnikismos.net

1 σχόλιο

  1. ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ=ΠΡΟΔΟΤΕς=ΥΠΟΚΡΙΤ€$$ ΧΛΙΔΑΤΟΙ ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΤ€$$ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.