Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΩΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ... Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΣΑΜΙΚΟ... ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕΪΚ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΑ!!!

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποθεώθηκε από τους συγχωριανούς του και έσυρε το χορό σε εκδήλωση στην Αιτωλοακαρνανία. Ο βουλευτής χόρε...


Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποθεώθηκε από τους συγχωριανούς του και έσυρε το χορό σε εκδήλωση στην Αιτωλοακαρνανία. Ο βουλευτής χόρεψε τσάμικο και επιδόθηκε αρκετές φορές σε τούμπες, σέρνοντας τον παραδοσιακό χορό!

Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης όταν δίνει το παρών σε κοινωνικές εκδηλώσεις του τόπου, ξέρει τον τρόπο να τραβά την προσοχή όλων! Αυτό έγινε και πριν από λίγες ημέρες, στην χοροεσπερίδα των Μπαμπινιωτών.


4 σχόλια

  1. ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑ....
    ΔΩΣΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ ΠΑΛΚΑΡΙ ΜΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι βαρειά η βούρτσα του τσολιά!
    Πάντως αν γινόμουνα Πρωθυπουργός θα έδινα επίδομα 500Ε σε κάθε παιδί που θα έφερναν στον κόσμο πατεράδες των ΟΥΚ, ΛΟΚ. Γαμώτο γεμίσαμε ΟΡΚ κι αυτοί οι ξεφτίλες βάζουν φόρους στην ελληνική πολύτεκνη οικογένεια για να διαφεντεύουν με τους υποανάπτυκτους της Ασίας & της Αφρικής που γεμάνε τη χώρα. Χαβούζα η Ελλάς των ηρώων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.