Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑΜ... "ΚΥΠΡΟΣ - ΑΙΓΑΙΟ - ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΙΑΙΟ"...!!!

“Κύπρος – Αιγαίο - Μέτωπο Ενιαίο” ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα στην αίθουσα όπου διεξήχθη η Παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση...


“Κύπρος – Αιγαίο - Μέτωπο Ενιαίο” ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα στην αίθουσα όπου διεξήχθη η Παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Χοιροκοιτία την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013, παρουσία εκατοντάδων φίλων του κινήματος. Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος και ιδρυτής του κινήματος Χρίστος Χρίστου, ο υποψήφιος για την Κυπριακή Προεδρία με το Ε.ΛΑ.Μ. Γεώργιος Χαραλάμπους και ο βουλευτής Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Χρήστος Παππάς. Με την είσοδο των ομιλητών ο κόσμος στάθηκε όρθιος, με παρατεταμένο χειροκρότημα και φανερά ενθουσιασμένος υποδέχτηκε θερμά τους άνδρες που εισέρχονταν στον χώρο.



Τον κύκλο των ομιλιών άνοιξε ο Πέτρος Κουντουρέσης μέλος του πολιτικού συμβουλίου και στέλεχος της Τοπικής Οργάνωσης Πάφου, ο οποίος έκανε αναφορά στον ένδοξο αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α. Ακολούθως τον λόγο έλαβε ο Βαλέντίνος Αλαμάγκος υπεύθυνος Τ.Ο Λάρνακας, ο οποίος έκανε αναφορά στα σκάνδαλα που δημιούργησαν οι πολιτικοί της Κύπρου. Αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Ερντογάν, λέγοντας χαρακτηριστικά πώς η Κύπρος υπάρχει και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας. Επόμενος ομιλητής ο συναγωνιστής Γεάδης Γεάδη υπεύθυνος Τ.Ο Λευκωσίας, ο οποίος εξήρε το έργο της Χρυσής Αυγής και αναφέρθηκε στην ετήσια παρουσία αντιπροσωπείας της Χρυσής Αυγής στο μνημόσυνο του Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.



Ο συναγωνιστής Παππάς αρχίζοντας την ομιλία του εξέφρασε την βαθιά συγκίνηση του, που βρίσκεται στην μαρτυρική μεγαλόνησο. Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί σε ήρωες της Ελληνικής Ιστορίας της Κύπρου, στον Αυξεντίου, στον Παλλικαρίδη, στον Ισαάκ και τον Σολωμού λέγοντας πως είμαστε αυτοί που πρέπει να δικαιώσουν τις θυσίες τους. Μίλησε για την επίσκεψή του στα φυλακισμένα μνήματα, για τον αλύτρωτο Ελληνισμό και τον αγώνα του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή να τον λυτρώσει. Κλείνοντας, ο συναγωνιστής Παππάς είπε πως η άνοδος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) είναι δεδομένη.



Μετά τον Χρήστο Παππά σειρά είχε ο Γεώργιος Χαραλάμπους να ανέβει στο βήμα. Ο συναγωνιστής Χαραλάμπους στην αρχή της ομιλίας του μίλησε για την τιμή που νιώθει να είναι υποψήφιος με το ΕΛΑΜ. Ανέπτυξε τις θέσεις του για τις εκλογές, την υποψηφιότητα του και τον αγώνα του Ε.ΛΑ.Μ. ενάντια στην κομματοκρατία. Στην συνέχεια έκανε αναφορά σε σκάνδαλα που ρήμαξαν την Κύπρο. Μίλησε κατά του μνημονίου και ζήτησε να αγωνιστούμε για την απελευθέρωσή της. Κλείνοντας ο εξέφρασε την πεποίθηση πως το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο θα βαδίσει στα χνάρια της Χρυσής Αυγής. “Ανεπιθύμητος στην Αλβανία, καλοδεχούμενος εδώ”, με αυτή την φράση καλωσόρισε τον συναγωνιστή Παππά στην Κύπρο ο Πρόεδρος και ιδρυτής του Ε.ΛΑ.Μ. Χρίστος Χρίστου. Στην ομιλία του κατέδειξε την υποκρισία που διακρίνει τους πολιτικούς αντιπάλους του Ε.ΛΑ.Μ., από τον υποψήφιο του σχεδίου Ανάν, στον υποψήφιο των ιδεών Γκάλι και της πολιτικής του χαμαιλεοντισμού και από εκεί στον υποψήφιο της Αριστεράς και αυτών που κατέδιδαν του αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α. Ακολούθως μίλησε για την τιμιότητα και την αξιοπιστία τόσο της υποψηφιότητας του Γεωργίου Χαραλάμπους όσο και ολόκληρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου. Ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, έκανε κάλεσμα αγώνα και έστειλε μήνυμα νίκης για την 17η Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση έληξε με τον Εθνικό Ύμνο.



Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο πραγματοποίησε έπαρση μεγάλης Ελληνικής σημαίας στην Χλώρακα της Πάφου παρουσία του συναγωνιστή Παππά και του Προέδρου του Ε.ΛΑ.Μ. Χρίστου Χρίστου. Μετά το τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο πλοιάριο Άγιος Γεώργιος, το οποίο μετέφερε όπλα από την Ελλάδα στην Κύπρο για να αρχίσει ο ένδοξος αγώνας της Ε.Ο.Κ.Α. Στο σημείο εκείνο επίσης κατέφτασε και ο Στρατηγός Γεώργιος Γρίβας Διγενής στις 10/10/54 για την προπαρασκευή του ενωτικού αγώνα. Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου αντιπροσωπεία του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου μαζί με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Γεώργιου Ζαχαρίου, Κώστα Καψάλη, Κυριάκου Νεοκλέους και Ανδρέα Προδρόμου στους Καπέδες.



Ακολούθως, η αντιπροσωπεία του Ε.ΛΑ.Μ. με τον Χρήστο Παππά κατευθύνθηκε στο χώρο της θυσίας του υπαρχηγού της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου πλησίον της Μονής Μαχαιρά. Στο κρησφύγετο όπου οι Άγγλοι αποικιοκράτες έκαψαν ζωντανό τον Αυξεντίου οι συναγωνιστές έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και κατέθεσαν στεφάνι προς τιμήν του αδάμαστου αετού του Μαχαιρά, ο οποίος εμπνέει τον αγώνα των εθνικιστών του Ε.ΛΑ.Μ.



Τον επόμενο μήνα, μετά τις εκλογές στην Κύπρο, θα βρίσκεται και πάλι αντιπροσωπεία του Ε.ΛΑ.Μ. στην κυρίως Ελλάδα, κάνοντας πράξη το «ΚΥΠΡΟΣ-ΑΙΓΑΙΟ-ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΙΑΙΟ» σε πολιτικό επίπεδο. Σε κάθε βήμα των αγωνιστών του Ε.ΛΑ.Μ. γίνεται φανερό ότι ο κόσμος μας αγκαλιάζει, μας χρειάζεται και μας ζητά, ως την μόνη του ελπίδα, ως την μόνη δύναμη που θα ξελασπώσει την Κύπρο και σίγουρα αυτό καθιστά το Ε.ΛΑ.Μ. ανερχόμενη πολιτική δύναμη. Ο Εθνικιστικός χείμαρρος δεν γυρίζει πίσω! xryshaygh.com

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.