Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2013...!!! ΕΧΕΙ ΣΥΣΣΩΡΥΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

Μετά τις ανεπάλληλες σημερινές σεισμικές δονήσεις εκ των οποίων οι δύο σημαντικές της τάξεως των 5 R που σημειώθηκαν στη θαλάσσια περιοχή τη...

Μετά τις ανεπάλληλες σημερινές σεισμικές δονήσεις εκ των οποίων οι δύο σημαντικές της τάξεως των 5 R που σημειώθηκαν στη θαλάσσια περιοχή της Δυτικής Ελλάδας , κάποιες άλλες μικρότερες στην περιοχή της Φλώρινας... κ.λ.π. το Earthquake-now επικοινώνησε με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ακη Τσελέντη ο οποίος μας δήλωσε ότι οι σημερινοί σεισμοί των 5 R είναι μεν ανεξάρτητοι μεταξύ τους , αλλά προειδοποιεί ότι μέσα στο 2013 κατα την γνωμη του θα υπάρξει ένας ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα επειδή έχει συσσωρευτεί μεγάλη ενέργεια.

Εύχεται -όπως ευχόμαστε κι εμείς - να είναι σε θαλάσσιο χώρο.

Και με την ευκαιρία μας υπενθύμισε ότι η πολιτεία πρέπει να επαγρυπνεί πάντα και να παίρνει τα κατάλληλα μέτρα , αλλά και οι πολίτες να εφαρμόζουν τα μέτρα αντισεισμικής προστασίας στα σπίτια τους.

earthquake-now.blogspot.gr

3 σχόλια

  1. Σεισμός θα γίνει μεγάλος αλλά όχι από φυσικά αίτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σεισμος εχει ξεκινησειαπο τον Μαιο του 2012 που μπηκε η ΧΑ στη βουλη...κι οσο μεγαλωνουν τα ποσοστα της ΧΑ τοσο θα μεγαλωνει κι ο σεισμος στο σαπιο συστημα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΕΟ ΣΗΜΑ SES ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΑΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ
    http://lanl.arxiv.org/abs/1301.7634
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Η ηφαιστειακή δραστηριότητα σε Αίτνα- Στρόμπολι και η σεισμική των τελευταίων ημερών σε Ιταλία-Ελλάδα ήταν αναμενόμενη και απολύτως σύμφωνη με την Θεωρία Τσιάπα, η πρόγνωση είχε αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας στις 19-12-2012.
    Οπότε δεν υπάρχει καμία σύνδεση μεγάλου μελλοντικού σεισμού, με τους πρόσφατους σεισμούς στη χώρα μας (τα συστατικά που προκάλεσαν αυτούς κινούνται ανατολικά και σε 15 μέρες θα προκαλέσουν ανάλογου μεγέθους σεισμούς σε Τουρκία – Ιράκ ή Ιράν).
    Μέχρι τις 14 Μαρτίου 2013 δεν υπάρχουν αφετηρίες για ισχυρό σεισμό, όπως φαίνεται στη σελίδα στη στήλη “Αναμενόμενοι Σεισμοί”.
    Η πρόγνωση των Τσελέντη – ΒΑΝ που παρατίθενται παραπάνω μάλλον θα έχουν αφετηρία τον παρακάτω σεισμό, όπου τα συστατικά που τον προκάλεσαν θα βρίσκονται κάτω από τα ηφαίστεια της Ιταλίας στο τέλος Μαρτίου 2013 και πιθανότατα θα εξέλθουν από τους κρατήρες τους.
    M. Mw 7.0 COLOMBIA 2013-02-09 1.17 N ; 77.41 W Depth 134 km

    Με αυτή την θεωρία www.tsiapas.gr μπορείτε να προβλέπετε τους σεισμούς τις εκρήξεις ηφαιστείων, να προσδιορίζετε που υπάρχουν κοιτάσματα πετρελαίων και γαιανθράκων (θέση και ποσότητα) και να ερμηνεύετε όλα τα γεωλογικά και γεωφυσικά φαινόμενα από την εποχή που η Γη ήταν σε διάπυρη κατάσταση μέχρι τώρα. (Δημιουργία – δομή και απόσπαση Σελήνης – αρχική ήπειρος και διάσπαση αυτής κ.α.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.