Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ!!!! 13ΧΡΟΝΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΠΟΥΤ@Ν@ΚΙ@ ΕΔΕΙΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ...!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΕΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ...!!!

ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΕΔΕΙΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Δεν εί...


ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΕΔΕΙΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ

ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Δεν είναι σκηνές από αθλητές πάλης αλλά από 13 χρονα κορίτσια της πρώτης γυμνασίου! Σκηνές που δεν φαίνεται να σοκάρουν καθόλου τους υπόλοιπους μαθητές ενός Ελληνικού σχολείου και που αντίθετα προκαλούν γέλιο και ποικίλα σχόλια ανάμεσα στο ένθερμο κοινό που απαρτίζεται από παιδιά γυμνασίου.

- Παιδιά αν είναι να πεθάνει φέρτε το κινητό της!

- Άστην να την πηδήξει‼!

- Ρε παιδιά έχουμε και βίντεο!

- Φέρε τα λεφτά το έχασες το στοίχημα!

Ανατριχιαστικές ατάκες ανάμεσα σε ανήλικα παιδιά για θανάτους και στοιχήματα για το ποιος θα κερδίσει στο ξύλο και όχι στα μαθήματα.

Η απόλυτη φρίκη της Ελληνικής παιδείας, το καθημερινό φαινόμενο της βίας που αποδεικνύει για άλλη μια φορά την ανικανότητα και την απόλυτη απουσία καθηγητών διευθυντών και δασκάλων μέσα στα σχολεία.

Το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το makeleio.gr στα σίγουρα θα πρέπει να ανησυχήσει το υπουργείο παιδείας για το ποιους έχει τοποθετήσει τελικά σε θέσεις κύριες και κατά πόσο είναι αυτοί οι άνθρωποι ικανοί να γαλουχήσουν τους αυριανούς Έλληνες.

Το βίντεο μαζί με την καταγγελία της δεκατριάχρονης έφτασε μέχρι την αστυνομική διεύθυνση αττικής και παρόλο που με αυτόφωρη διαδικασία οι ανήλικες που επιτέθηκαν στην ανήλικη συνελήφθησαν, την επόμενη μέρα είχαν αφεθεί ελεύθερες και είχαν επιστρέψει και πάλι στο σχολείο. Το αποτέλεσμα είναι το θύμα να φοβάται να πάει στο σχολείο με μεγάλες πιθανότητες τώρα να μείνει από απουσίες, όπως καταγγέλλει στο Μακελειό η μητέρα της 13χρονης.

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ

Πίσω από αυτές τις σκηνές τρόμου κρύβεται και το δράμα της πολύτεκνης μητέρας που φοβάται πια να αφήσει τα παιδιά της να πάνε σε στο σχολείο, και παρόλο που χτυπά πόρτες για να βρει μια λύση και ένα καινούριο σχολείο για τα παιδιά της, η αδιαφορία των καρεκλοκένταυρων του Υπουργείου σπάει για άλλη μια φορά κόκκαλα!

Σύμφωνα με την καταγγελία της 13χρονης και της μητέρας της σε Γυμνάσιο της Αθήνας έχει δημιουργηθεί μια συμμορία η οποία δρα και στα γύρω σχολεία. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα μια ανήλικη βρέθηκε στο νοσοκομείο ξυλοκοπημένη από τα ίδια κορίτσια που έβγαλαν πτυσσόμενο γλοπ και την χτύπησαν στο κεφάλι.



-----------------------------

12 σχόλια

  1. xaxaxx ela ante re xrush augh na er8eis sta pragmmata---ANTE NA SWSEIS TIN ELLADA-GIA NA DOUME OMWS 8A PROLABEIS? AKOU PRAGMMATA GIA SUMORIES KAI PTUSOMENA GLOMP SE SXOLEIA!!!!
    TI KRATOS MPOURDELLO EINE AUTO?
    TI KA8HGHTES EINE AUTOI?
    TI GUMNASIARXES EINE AUTOI?
    TI ELENXOI GEINWNTE STA SXOLEIA?
    LOIPON AKOUSTE GIA SOUHDIA....H astunomia edw tin eixe sthsei eksw apo sxoleio kai epiane olous tous ma8htes pou phgainan me to podhlato tous sto sxoleio,epeidh den eixan LAMPA!!! FWS, sto podhlato mprosta,tous ekopsan kai prosthmo 50 eurw (500 korwnes) ....H ELLAS EINE ENA APERANTO ANARXO MPOURDELLO-ME ANARXIKOUS KA8HGHTES-ANARXIKOUS GONEIS-ANARXIKOUS MA8HTES (OI MA8HTES DEN FTAINE,ETSI TOUS DIAMORFWNOUN TON XARAKTHRA,APO TO SPITI KAI TO SXOLEIO,DIOTI ME OPION DASKALO KA8HSEIS TETIA GRAMMATA 8A MA8EIS!!!)KAI MEGALA KLEFTRONIA POLITIKANTHDES ,AUTH EINE SHMERA H ELLAS!!!
    POU SE RE GIWRGH PAPADOPOULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πσοφοςγμ το μν που σας πέταγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιος αγράμματος που παρίστανε τόν γυμνασιάρχη από τό τηλέφωνο, στό "Μακελειό", ήταν αξιοθρήνιτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά συμβαίνουν γιατί γέμισαν τα σχολεία με μπολσεβίκους και αλβανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. GAMO TIN ALVANIA AROUGALOI
    ELLAS ERXETE I ORA RE MOUNIA THA SAS KAPSOUME ZONTANOUS OLOUS.ELLAS I TEFRA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΥΡΙΖΑ φαντάζομαι γίνεται αδιάφορα ΣΦΥΡΙΖΑ. Για αυτά τα περιστατικά βίας μούγκα. Για αλβανάκια που ρημάζουν τα σχολεία δε θα μιλήσει κανείς; Η διεθνής αμνηστία δε παίρνει θέση; Καθημερινά κακοποιούνται ελληνόπουλα αλλά τα μπολσεβοκρατούμενα ΜΜΕ δε λένε λέξη, αν πέσει καμιά σφαλιάρα από κάνα χρυσαυγίτη επεμβαίνει μέχρι και ο ΟΗΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΕΠΙ ΜΕΤΑΞΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΠΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα καταθέσω τη μαρτυρία φίλης μου που είναι εκπαιδευτικός κάπου στη Βόρεια Ελλάδα. Υπάρχει φόβος στα σχολεία. Κάποιοι καθηγητές φοβούνται είτε μήπως παραπεμφούν για ρατσισμό και περάσουν στη διαθεσιμότητα είτε πέσουν θύματα ξυλοδαρμού. ΄Ενα πρωϊ ο διευθυντής επέπληξε μια "δεσποινίδα" , αλβανικής καταγωγής, γιατί το ντύσιμό της παρέπεμπε στα κόκκινα φανάρια. Την επόμενη μέρα ήρθαν έξι-επτά άτομα, συγγενείς της δεσποινίδος, μπορεί και μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων, με απειλητικές διαθέσεις και με περισσό θράσος να υποδείξουν στον διευθυντή τα καθήκοντά του. Για όλα αυτά ούτε η ΟΛΜΕ προφανώς έχει γνώση, ούτε το Υπουργείο Παιδείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας βρεθει καποιος να τις σπασει στο ξυλο και μετα να τις κρεμασει αναποδα αυτες τις αλβανοπουτανες να δουν τη γλυκα.Αντε πια με το μπουρδελοκρατος που παει να μας κανει αλβανοπακιστανοαφρικανοκρατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πρεπει να κανουμε μερικες συγκεντρωσεις αποκλειστικα κατα των αλβανων...και να ζητησουμε δημοψηφισμα για την απομακρυνση τους....πρωτα τον σκατοπαιδων τους απο τα σχολεια μας και μετα να φυγουν ολοι απο την ΕΛΛΑΔΑ...και να μην ερχονται ουτε για τουρισμο για 25-30 χρονια τουλαχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ουδης χηροτερος εχθρος απτον εβερχεθεντα αχαρηστο οταν ηρθαν η αλβανη στην ελαδα πηναν νερο απο τα βλακια κε φτασαν στο σημηο να μας δερνουν κ λ κ λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.