Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ... ΙΔΙΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΦΕΤΩΝ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι βόμβα που έσκασε σήμερα το πρωϊ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο, ήταν πανομοιότυπη από πλευράς ...


Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι βόμβα που έσκασε σήμερα το πρωϊ στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο, ήταν πανομοιότυπη από πλευράς εκρηκτικού υλικού και συνδεσμολογίας με την βόμβα που έσκασε έξω από το σπίτι της προέδρου Εφετών στις 22 Νοεμβρίου... Το ρεπορτάζ εκείνης της ημέρας ανέφερε...

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα σε διώροφη οικία, όπου διαμένει η πρόεδρος Εφετών Παρασκευή Καλαϊτζή, στην οδό Κουντουριωτών 11, στο Χαλάνδρι. Η έκρηξη έγινε αισθητή σε μεγάλη απόσταση και προκάλεσε ζημιές στο σπίτι της δικαστικού, σε γειτονικά κτίρια και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. 

Οπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, στην είσοδο του γκαράζ που βρίσκεται στην αυλή του διώροφου κτιρίου όπου διαμένει η πρόεδρος Εφετών, είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.

Πυροτεχνουργοί της αστυνομίας περισυνέλεξαν στοιχεία από τον τόπο της έκρηξης, τα οποία θα εξεταστούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τους υπαίτιους της βομβιστικής επίθεσης στρέφονται κυρίως σε υποθέσεις με τις οποίες έχει ασχοληθεί η κ. Καλαϊτζή. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται η υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Την προανάκριση για την επίθεση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής.

Υπάρχει μόνο ένα λογικό συμπέρασμα από αυτή την ομοιότητα...

www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.