Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ... ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΑΤΕ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ...;;;

Με τον χειρότερο τρόπο εξελίχθηκε η ποδοσφαιρική γιορτή του Βόλου, λίγα λεπτά με την λήξη της αναμέτρησης των ισόπαλων, με 0 - 0, Ολυμπιακ...

Με τον χειρότερο τρόπο εξελίχθηκε η ποδοσφαιρική γιορτή του Βόλου, λίγα λεπτά με την λήξη της αναμέτρησης των ισόπαλων, με 0 - 0, Ολυμπιακού Βόλου και Νίκης Βόλου, όταν άνδρες διμοιρίας των ΜΑΤ, μην καταφέρνοντας να απομονώσουν έναν μικρό αριθμό φιλάθλων, με τους οποίους συγκρούστηκαν, έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών και επιτέθηκαν αδιακρίτως.

Στην κερκίδα, οι πύλες τις οποίας παρέμεναν κλειστές για λόγους ασφαλείας, μέχρι την απομάκρυνση των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου από το στάδιο, βρίσκονταν και ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος. Όταν προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί, επιδεικνύοντας την βουλευτική του ταυτότητα, όπως καταγγείλει, έπεσε θύμα της βίαιης και απροκάλυπτα αναιτιολόγητης αστυνομικής καταστολής, σε μια κερκίδα που θύμιζε κυριολεκτική κόλαση.

2 σχόλια

  1. kserete ti egine kai lete, auta pou lete??
    Sunel8ete, dioti ean eixa parei to paidi mou sto ghpedo pou exei as8ma, kai pa8ene kati, shmera kapoios mpatsos 8a htan sto xwma kai egw sthn fulakh.
    Kai den ta vazw me olh thn astunomia, alla me kapoious skatopsuxous, pou varane kai rixnoun xhmika anamesa se paidia hlikiomenous.
    Sta @@ dia mas ean autos pou tis efage htan vouleutis aristeros h deksios, ta kommata den exoun kamia 8esh sta ghpeda
    Alohas-3-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.