Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ... ΣΤΟΧΟΣ ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΕΔΕ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ...

ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕ... ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΣΑΣΤΕ... Επιβεβαιώνει ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης ότι έγινε διάρρηξη στο γραφείο της Γενικής ...


ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕ... ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΣΑΣΤΕ...

Επιβεβαιώνει ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης ότι έγινε διάρρηξη στο γραφείο της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο οποίο φυλασσόταν ο φάκελος Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που αφορούσε σε υπόθεση κλοπής μηχανογραφικής μονάδας, η οποία περιείχε στοιχεία σχετικά με τις άδειες των εργαζομένων.

Απαντώντας σε αναφορά που κατατέθηκε από τον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο, ο κ. Βρούτσης τονίζει ότι στις 15 Οκτωβρίου η Προϊστάμενη Διεύθυνσης της Γ.Γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων προσερχόμενη στο γραφείο της διαπίστωσε ότι είχε γίνει απόπειρα παραβίασης της πόρτας με κάποιο άλλο κλειδί το οπόιο είχε σπάσει με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η κλειδαριά και να είναι αδύνατη η είσοδος στο γραφείο. Η συγκεκριμένη υπάλληλος, σημειώνεται στην απάντηση του υπουργού Εργασίας, διενεργούσε ΕΔΕ για την κλοπή μίας μηχανογραφικής μονάδας από άλλη διεύθυνση, η οποία περιείχε στοιχεία σχετικά με τις άδειες των εργαζομένων και στο συγκεκριμένο γραφείο υπήρχαν φάκελοι με όλο το υλικό των ενόρκων καταθέσεων των μαρτύρων, καθώς και άλλα σχετικά έγγραφα.

Στη συνέχεια, επισημαίνει, ο κ. Βρούτσης, περιγράφοντας το χρονικό, εκλήθη η σήμανση, έγινε έλεγχος, ελήφθησαν τα αποτυπώματα στο συγκεκριμένο γραφείο και υπεγράφη υπουργική απόφαση για εντολή διενέργειας ΕΔΕ.

Μάλιστα, η παραπάνω υπάλληλος, έδωσε ένορκη κατάθεση στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως για την υπόθεση, ενώ με έγγραφο του υπουργείου ανακοινώθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών η διάπραξη αξιόποινης πράξης. Στον εισαγγελέα θα διαβιβαστεί και το πόρισμα της ΕΔΕ για τις δικές του περαιτέρω ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.