Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ...!!! ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΜΠΕΝΙ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΠΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ) ΕΙΠΕ... ...


ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΜΠΕΝΙ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΠΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ) ΕΙΠΕ...

"Η Χρυσή Αυγή είναι εκτός του συνταγματικού φάσματος της χώρας. Καλώ όλα τα κόμματα να συνταχθούμε εναντίον του αντισυνταγματικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής"

3 σχόλια

  1. Σ’του κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλάνε για σχοινί.
    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Β.Βενιζέλος, μάλλον δεν γνωρίζει αυτήν την παροιμία. Και αντί να ψελίσσει έστω και μια συγνώμη για τα δεινά που το κόμμα του συσσώρευσε στην Ελλάδα, προφανώς διαθέτει μνήμη χρυσόψαρου διότι δεν εξηγείται αλλοιώς πως και δεν θα θυμάται όοολες τις "μεγάλες προσφορές" του ανθελληνικότερου κόμματος που υπήρξε ποτέ στην Ιστορία της νεώτερης Ελλάδος. Του κόμματος του οποίου σήμερα "ηγείται"!!!! Ακόμα ξέχασε και το "υφάκι" του, όταν "νουθετούσε" κουνώντας μάλιστα και το δάχτυλο τον Ελληνικό Λαό την εποχή του αλήστου μνήμης "ιού της Μαργαρίτας" ΓΑΠ για το πως πρέπει να δεχθεί αδιαμαρτύρητα το ξεπούλημα της Πατρίδας του στους αιώνιους τοκογλύφους που ειρήσθω εν παρόδω τυνχάνουν και πατριώτες του και "εργοδότες" του, η όταν ξεδιάντροπα και με ύφος χιλίων πιθήκων "εξηγούσε" στον Ελληνικό Λαό γιατί τον "χαράτσωνε" μέσω της ΔΕΗ για να καλύψει τις κλεψιές του ανθελληνικού κόμματός του από το χρηματιστήριο μέχρι την Χόχφίχτ και από το "λαλιώτικο" (!!!) Κτηματολόγιο μέχρι το όργιο παραναμίας και κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος των Ολυμπιακών Αγώνων των Αθηνών (όπως π.χ. το σκέπαστρο «Καλατράβα» το σύστημα CI4 που το πλήρωσε ο ελληνικός Λαός αλλά ποτέ δεν ήλθε στην Ελλάδα κ.α κ.α κ.α). Ξεχνά την ίδια του την ανθελληνική πορεία σαν υπουργός πολιτισμού κάποτε στο ίδιο αυτό ανθελληνικό κόμμα (βάλαμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα) όταν κατέστρεψε το πεδίο της μάχης του Μαραθώνος και τσιμέντωσε τους παλαιολιθικούς οικισμούς που ανακαλύφθηκαν εκεί, προς δόξαν του κωπηλατοδρομείου στον Σχοινιά. Και πολλά-πολλά άλλα που χρειάζονται τόμοι ολόκληροι χαρτιού και τόνοι μελάνης για να απαριθμηθούν. Αλλά επειδή εμείς διαθέτουμε ελληνική μνήμη και δεν ξεχνάμε, ας του θυμίσουμε μια άλλη ελληνική παροιμία που λεει "καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια". Ο δρόμος προς τον "Κορυδαλλό" για κάθε λογής προδότες, δωσίλογους, λαμόγια και.... "χρυσόψαρα" άνοιξε και δεν κλείνει ούτε με ¨φανφάρες" ούτε με "λεκτικά πυροτεχνήματα" !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ω Βενιζέλο, ω Βενιζέλο, πήρε τον πουλο το ΘΑΣΟΚ σου το μπο@ρδέλο,
    Ω Βενιζέλο, ω Βενιζέλο, πέφτει σε κώμμα το ΘΑΣΟΚ σου το μπο@ρδέλο,
    Ω Βενιζέλο, ω Βενιζέλο, κλαψε στο μνήμα το ΘΑΣΟΚ σου το μπο@ρδέλο,
    Ω Βενιζέλο, ω Βενιζέλο, για να σωθεις φόρα ψηλό μιμί καπέλο(αν θυμάσαι το μιμί την Μιμής)
    Ω Βενιζέλο, ω Βενιζέλο, τέτοιο κακό για τον εχθρό μου δεν το θέλω.
    Ω Βενιζέλο, ω Βενιζέλο, απ´ την τρομάρα σου έχει φύγει το τσερβέλο,
    ΣΥΡΙΖΑ τρεχα μήπως και φτιάξεις ζόμπι μοντέλο
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΠΟΣΑΡΚΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΛΙΜΠΙΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΟΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΡΕ ΕΙΔΙΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.