Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΔΟΥΒΛΙΝΟ"... ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ...!!!

Συνελήφθη, το απόγευμα της Δευτέρας, στον νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών/Τμήμα Αλλοδαπών, πριν ...

Συνελήφθη, το απόγευμα της Δευτέρας, στον νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών/Τμήμα Αλλοδαπών, πριν από την επιβίβασή του σε επιβατηγό/οχηματαγωγό (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας αλλοδαπός, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Παράλληλα, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, συνελήφθη στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών από άνδρες της προαναφερθείσας Υπηρεσίας, πριν από την επιβίβασή της σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό μία 50χρονη αλλοδαπή, η οποία παρείχε άμεση συνέργεια συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας με έναν αλλοδαπό που κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό να φύγει παράνομα από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί τις προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.