Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ...!!! ΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΟΝ ΚΑΙ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ... ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ...!!!

Στο Πολυτεχνείο θα παραβρεθεί το μεσημέρι της Παρασκευής ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, στο πλαίσιο αφιερώματος που διοργανώνει το μου...


Στο Πολυτεχνείο θα παραβρεθεί το μεσημέρι της Παρασκευής ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, στο πλαίσιο αφιερώματος που διοργανώνει το μουσικό τμήμα του ΕΜΠ, με αφορμή τον εορτασμό της 39ης επετείου του Πολυτεχνείου ενώ θα ακουστούν τραγούδια που τραγουδούσαν οι νέοι κατά την περίοδο της εξέγερσης. 

«Το Πολυτεχνείο βάλλεται από πολλές πλευρές, καθώς κάποιοι επιχειρούν να το ενοχοποιήσουν για τη σημερινή κατάσταση της χώρας», υπογράμμισε ο Νίκος Τριανταφύλλου, πρόεδρος του Συνδέσμου Φυλακισθέντων-Εξορισθέντων κατά την περίοδο της δικτατορίας, μιλώντας στην παρουσίαση του προγράμματος των εκδηλώσεων του φετινού εορτασμού. Ο κ. Τριανταφύλλου στην ομιλία του τόνισε : «Για τη σημερινή κατάσταση της χώρας δεν φταίει ούτε το Πολυτεχνείο, αλλά ούτε και εκείνοι που συμμετείχαν στην εξέγερση, όπως επίσης δεν φταίει το Πολυτεχνείο αν κάποιοι εξαργύρωσαν τη συμμετοχή τους σε αυτή την εξέγερση».

Σε ό,τι αφορά στους ισχυρισμούς της Χρυσής Αυγής ότι δεν υπάρχουν νεκροί κατά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ο κ. Τριαναταφύλλου είπε: «Δεν είναι συνομιλητής μας η Χρυσή Αυγή» τόνισε και συνέχισε: «Θα μας εξέπληττε αν έλεγε άλλα πράγματα απ’ αυτά που λέει».

---------------------------

1 σχόλιο

  1. ναι ο κ.μικης θεοδωρακης ο ψευτοεπαναστατης.ο οποιος καθαριζει μονο απο την υπηρεσια πνευματικων δικαιωματων το χρονο 1.2 εκατομμυρια.και το παιζει υπερ των εργαζομενων και των ελληνων που πεινανε.δωσε στον κοσμο που πειναει κανα φραγκο ρε λαμογιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.