Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: ''ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ''... ΟΧΙ ΕΥΡΙΠΙΔΗ... ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ...!!!

Σε συνέντευξή του στη Ραδιοφωνία της Βαυαρίας, ο κ. Στυλιανίδης αναφέρθηκε στην ανάγκη εφαρμογής των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και αν...



Σε συνέντευξή του στη Ραδιοφωνία της Βαυαρίας, ο κ. Στυλιανίδης αναφέρθηκε στην ανάγκη εφαρμογής των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και ανέδειξε τη σημασία αντιμετώπισης του εξτρεμισμού.
«Κατά το παρελθόν σκεφτόμαστε για το μέλλον μόνο θετικά, αλλά, φυσικά, κάναμε πολλά λάθη και πρέπει τώρα να πληρώσουμε τον λογαριασμό. Ταυτοχρόνως πρέπει να υλοποιήσουμε τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, να θεμελιώσουμε μια νέα βάση για το κοινό μέλλον μας. Αυτό το έχουμε κατανοήσει και προχωρούμε μαζί με τους Ευρωπαίους φίλους», δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών.
Σχολιάζοντας την άνοδο των εξτρεμιστικών δυνάμεων στην Ελλάδα, ο κ. Στυλιανίδης τόνισε ότι οι Έλληνες ψήφισαν υπέρ της Ευρώπης και επισήμανε ότι «όλοι οι δημοκρατικά προσανατολισμένοι πολιτικοί πρέπει να χειριστούν το ζήτημα με υπευθυνότητα, να ενημερώσουν τον λαό και να δίνουν ευκαιρίες στους νέους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.