Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η Μ@Λ@ΚΙΑ... ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

Σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος όχι μόνο έχει αναθέσει σε ειδική ομάδα την επεξεργασία πρότασης για να τεθεί εκτώς νόμ...


Σύμφωνα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος όχι μόνο έχει αναθέσει σε ειδική ομάδα την επεξεργασία πρότασης για να τεθεί εκτώς νόμου η Χρυσή Αυγή αλλά έθεσε το ζήτημα και στην συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Αντώνης Σαμαράς και ο Φώτης Κουβέλης συμφωνούν στην επεξεργασία της πρότασης αλλά όπως είπαν χρειάζεται να μεθοδευτεί σωστά προκειμένου να έρθει μία ολοκληρωμένη πρόταση στην Βουλή.

Αν κάτι τέτοιο γίνει πράξη, θα έχουμε την πρώτη απαγόρευση κοινοβουλευτικού κόμματος, απο την εποχή που το ΚΚΕ βγήκε στην παρανομία με το “ιδιώνυμο”. Δεν γνωρίζουμε αν η κυβέρνηση εξετάζει την επαναλειτουργία της Μακρονήσου και της Γιάρου…

4 σχόλια

  1. Για να τολμήσουν, και την άλλη μέρα θα καεί η Βουλή, μαζί κι αυτοί, σαν ποντίκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν κάνουν κάτι τέτοιο, ίσως καί τά αποτελέσματα νά είναι ένας εμφύλιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. RE TOUS MALAKES TOUS PASOKOUS. TO PASOK THA PREPEI NA BGEI EKTOS NOMOU LOGW DIAFTHORAS. AN APAGOREUSOUN THN XRYSI AVGI, THA BGEI ENA KAINOURIO ETHNIKISTIKO KOMMA KAI THA PAREI TA DIPLASIA POSOSTA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΘΕ ΔΕΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΣΟΦΙΟ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚΤΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ,ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΗΝΙΣΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.