Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΕΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΚΟΥΤΣΟ

«Ζητώ συγγνώμη από όσους προσβλήθηκαν. Δεν είναι ούτε στην παιδεία μου, ούτε στην κουλτούρα μου να προσβάλω κάποιον» είπε ο βουλευτής του...

«Ζητώ συγγνώμη από όσους προσβλήθηκαν.
Δεν είναι ούτε στην παιδεία μου, ούτε στην κουλτούρα μου να προσβάλω κάποιον» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ι. Σταθάς, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ, σχετικά με τον χαρακτηρισμό «κουτσός» που είπε για τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Ο κ. Σταθάς είχε κάνει τον χαρακτηρισμό κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.



«Ήταν ένα λογοπαίγνιο που έκανα, όχι με την έννοια της προσβολής στα ΑμεΑ, αλλά στον συγκεκριμένο άνθρωπο, γνωρίζοντας την πορεία του και τις πολιτικές του. Εμείς στην επαρχία, δεν το θεωρούμε προσβολή αυτό», ανέφερε.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

2 σχόλια

  1. Ti sygnomh re o aplutos alitis tou kerata. Kapoios prepei na ton "kanei" koutso ki auton Kai toe tha katalabei ti esti archidi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λογοπαίγνιο έκανε ρε παπάρα και η Παπαχρήστου και της αφαιρέστε την δυνατότητα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα! Υποκριτές. Παρατήσου από το βουλευτικό αξίωμα αν έχεις τσίπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.