Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΛΙΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ...

Το όχημα είχε βρεθεί στο σημείο για να κατασβέσει πυρκαγιά που είχε προκληθεί από βόμβα μολότοφ σε πολυτελές αυτοκίνητο.  Την ώρα της κ...

Το όχημα είχε βρεθεί στο σημείο για να κατασβέσει πυρκαγιά που είχε προκληθεί από βόμβα μολότοφ σε πολυτελές αυτοκίνητο. 

Την ώρα της κατάσβεσης, τρεις νεαροί πλησίασαν το όχημα και έριξαν τις μολότοφ μέσα στην καμπίνα, με αποτέλεσμα να προκληθεί νέα πυρκαγιά.

1 σχόλιο

  1. Αναρχοάπλυτα πο@στράκια συνεχιζουν να αλωνίζουν με άνανδρες και εγκληματικές επιθέσεις. Οπως με τις μολοτοφ σε κλουβες των ματ με σκοπο να δολοφονησουν αστυνομικούς. Αν υπηρχαν ανθρωποι στην καμπινα τι θα γινοταν ρε πο@στροβρωμιαρηδες; Δεν θα βρεθεί ένας ιδιοκτήτης αυτοκινητου που του βαλατε φωτια να αφησει εναν απο σας αναπηρο; Αλλα ποιός να σας μπαγλαρώσει, το καχέκτυπο υπουργού, ο Ενδειας; Αυτός άρχισε κάτι να κάνει όταν είδε ότι θα τους έπαιρνε σβάρνα η Χρυσή Αυγή και τώρα φόρεσε πάλι το λουρακι του σκυλου που γλυφει τα λείψανα και τα υβρίδια του σταλινισμού και των γυφτοσυνιστωσών, με τα αντιρατσιστικα τμήματα. Θρασύδειλοι αναρχοτεμπεληδες γιουσουφακια των λαθροκαζαγκούγκου, σύντομα οι Ελληνες θα κάνουν αυτο που τους δίνει δικαίωμα το Σύνταγμα και θα ψάχνετε τρύπες να κρυφτειτε.
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.