Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ...

Για υπαρκτό τρομοκρατικό κίνδυνο και στη Ρουμανία μίλησε ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών (SRI) της χώρας, Γκεόργκε Μάιορ μιλώντας,...


Για υπαρκτό τρομοκρατικό κίνδυνο και στη Ρουμανία μίλησε ο επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών (SRI) της χώρας, Γκεόργκε Μάιορ μιλώντας, με αφορμή της εξελίξεις στη Λωρίδα της Γάζας, για τις απειλές που δημιουργούν σε διεθνές επίπεδο οι εστίες έντασης σε πολλά σημεία του πλανήτη.

Σημείωσε δεν πρέπει να λησμονείται η παρουσία της Ρουμανίας στο Αφγανιστάν και σε άλλες περιοχές κρίσεων και τόνισε ότι απαιτούνται μέσα, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι.

Ορμώμενος από τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή ο κ. Μάιορ επισήμανε πως «πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί και να δίνουμε σημασία όταν αναλύουμε τέτοιες εξελίξεις. Πρόσφατα είπα ότι δεν εξαιρούμαστε από τέτοια γεγονότα, από μία τρομοκρατική απειλή. Ο κίνδυνος θα αυξηθεί πολύ στο μέλλον τόσο λόγω της κινητικότητας προσώπων όσο και της ανάμειξης της Ρουμανίας διάφορες ευαίσθητες δράσεις».

Η λέξη -κλειδί είναι η πρόληψη, είπε προσθέτοντας ότι είναι αναγκαία η διάθεση πόρων για το σκοπό αυτό. Η υπηρεσία πληροφοριών της Ρουμανίας προσπαθεί να ανιχνεύσει τον τρόπο με τον οποίο η χώρα επηρεάζεται από τρομοκρατικά φαινόμενα που συμβαίνουν σε άλλα κράτη, ορισμένα από τα οποία είναι πολύ κοντά μας, τόνισε καταλήγοντας. newsbeast.gr

----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.