Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ 8 ΚΟΠΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ"

Σε θάνατο ερήμην τους καταδίκασε αιγυπτιακό δικαστήριο επτά Κόπτες χριστιανούς και ένα αμερικανό ιερέα, οι οποίοι αντιμετώπιζαν κατηγορίες...

Σε θάνατο ερήμην τους καταδίκασε αιγυπτιακό δικαστήριο επτά Κόπτες χριστιανούς και ένα αμερικανό ιερέα, οι οποίοι αντιμετώπιζαν κατηγορίες που συνδέονται με την πολύκροτη αντι-ισλαμική ταινία «Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων».

Οι οκτώ καταδικασθέντες κατηγορούνταν για πρόκληση βλάβης στην εθνική ενότητα, δημόσια προσβολή του Ισλάμ και διάδοση ψευδών πληροφοριών. Οι εν λόγω κατηγορίες επιφέρουν τη θανατική ποινή στην Αίγυπτο.

Πάντως, το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι οι οκτώ καταδικασθέντες πιθανότατα δε θα ταξιδέψουν ποτέ στην Αίγυπτο προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες που απαγγέλθηκαν εναντίον τους.

Υπενθυμίζεται ότι η ταινία που αναρτήθηκε στο Youtube είχε προκαλέσει βίαες κινητοποιήσεις με δεκάδες νεκρούς στον Αραβικό κόσμο.

1 σχόλιο

  1. Και κλάααααμα που δεν θα πατήσουν ποτέ το πόδι τους στην Αίγυπτο! Αιγυπτοταλιμπάν, ισλαμοφασίστες, φάτε τα λυσσακά σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.