Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕ...!!! ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΑ 18 ΖΗΤΑΕΙ Η ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ...!

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια,σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου ζητά την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών στα 18. Με παρέμβ...


Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια,σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου ζητά την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών στα 18.

Με παρέμβασή της κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την κύρωση σύμβασης για την εξάλειψη των διακρίσεων κατά των γυναικών, ζήτησε την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών στα 18 τους χρόνια!

«Η Χρυσή Αυγή θεωρεί διάκριση κατά των γυναικών την μη στράτευσή τους και προτείνουμε να καταστεί υποχρεωτική η στράτευση των γυναικών στα 18 τους», υποστήριξε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής! onalert.gr

3 σχόλια

  1. ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΛΕΟΝ, ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΟΥΝ.ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ, ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ...ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και επιπλέον να μη γίνουν τα κλειστά στρατόπεδα, στρατόπεδα κράτησης λαθρομεταναστών, αλλά στρατόπεδα εκπαίδευσης Ελληνίδων γυναικών. Πι Ελληνίδες και θέλουμε και μπορούμε και αξίζουμε, τόχει δείξει πολλάκις η Ιστορία μας. Εύγε στη Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BRAVO STHN PATRIWTISSA ZAROULIA .AYTO EPREPE NA EXEI GINEI EDW KAI DEKAETIES AKOLOYTHWNTAS TO PARADEIGMA TOY ISRAHL.ETSI THA MPORESOYME NA EPIBIWSOYME SAN ETHNOS .OLOI STA OPLA !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.